reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Kłaczku duzo zdrowka zycze :-)
Jankesowa ja tez kapusciana sie strasznie zrobilam bigos golabki inne takie rzeczy moge jesc tonami :-) aaaa i sukces bo przytylam tylko 200g a nie jak zwykle co wizyta od 2 do 3kg !!!!!!!:-)

Martusionek fura Tomusiowa super :-)
Aga34 im nas wiecej tym lepiej i ja 3 mam kciuki za nudna ciaze :-D
Kaira Lil dobrze napisala hehe :-) chcoiaz Cie ominie ten szał :-) a my tutaj czekamy na Was cierpliwie i bez posiechu niech Mała siedzi tyle ile trzeba :-)

GosiaLew ja tez wl;asnie łykam b12 codziennie zobacyzmy jak u mnie beda wyniki morfo mam zamair zrobic po swietach
a co do glukozy mi gin kazal zjesc najpierw sniadanie a po godzinie isc do lab zeby pobraly krew pozniej 50 glukozy i po godzinie znwou badanie krwi

Ostatnia edycja:
reklama
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

Zobacz załącznik 311516

Aga! Skąd wzięłaś moją Miyuki?:-D

Gdy świat utonie w srebrzystej bieli
I noc się łuną jasną rozpali
Niech się na skrzydłach zlecą anioły
W świątecznej gali

Niech się rozjaśnią myśli i słowa
Niech Gwiazda jasna ręce ogrzeje
Niech daje sercom w bólu zamkniętym
Nową nadzieję

Ostatnia edycja:
zdążyłam na ten opłatek wiadomo wszyscy życzyli szczęśliwego rozwiązania, teraz muszę odpocząć bo boli brzucholek. Dla Tomka się podobało jak dzieci śpiewały bo tańczył w brzuszku :)
dziewczyny zapomniałam dodać,że wózek kupiliśmy na rynku i kosztował 650 zł a M wytargował do 630 więc ta cena na allegro mnie zdziwiła i koła są blokowane te skrętne, zobaczymy jak to będzie w praktyce.

Klaczku a tobie zdrówka życzę !!!!!

alicja no to super ja ostatnio mialam 2kg na plu a lacznie mam 5-6kg:wściekła/y:

Gosialew mnie czasami smiech bierze i dziecko wsadzisz w smierdzacy nie wywietrzone lozeczko i wozek tak tak bla bla, i szalu dostane bo pokupia takie jakie bedzie a nie takie jak mnie sie podoba teraz mam duze prawo wyboru a nie zas pff ja tam nie slucham ich ani.
klaczek nawet mi nie mow bo jak ta dziewuche slyszalam to bym ja na golasa przed dom wypuscila na 1h zeby sobie po stala:eek::confused: taki maly piesek one prawie wcale wlosa nie maja jak sa male. A wlos u yorka kiepski.:cool::cool: a ty nie panikuj... jak tam cyce
martusionekwozek sie na ogladalam oko na cieszylam i nie powiedzialam ze bardzo ladny podobny typ do mojego :tak:

DZzis gdzies wychodzic to lepiej w domu siedziec bo bez [rzesay wszedzie ludzi ze glowa boli kolejki nie wiem co ta wiara kupuje:szok:

Oooo... Znaczy można ustawić je tak żeby nie uciekały na boki?? A, to jak dla mnie bajka. Super. I wiesz co? Niedrogo kupiliście ten wózek - jak widziałam ceny w sklepach (wiosną) to ciarki przechodziły. My planowaliśmy na car boocie kupić - zawsze są i to do wyboru, podobnie jak ubranka bo Anglicy się nie certolą i pozbywają się jak leci wszystkiego co zalega, więc od kompletnych rupieci po całkiem fajne sprzęty można się zaopatrzyć. Rajmund jest specjalistą od targowania się - jak stary Arab, kurcze. Jak się ociepli to car booty ruszą - teraz jest słabo bo zima - i mamy zamiar popolować na różne dzieckowe sprawy. No i te licytacje - tam można za głupie grosze fajne zabawki dostać.
Jankesowa, ja się na yorkach nie znam - dla mnie coś co mogę przez nieuwagę rozdeptać to nie do końca pies, ale z tego co widziałam to właśnie z okrywą u nich blado - w końcu to chyba typowo pokojowe stworzonka.
Cycki dalej się obijają. Może... Kurcze, może to dlatego że dziś maja wolne? Znaczy się stwierdziłam że skoro siedze/leżę w domu to nie chce mi się ubierać i nie założyłam cyckowej uprzęży. Boszszsz... Nie wiem. Zawsze bolą i to porządnie, niemal ciągle, a tu spokój i to już długo... Boję się ustania objawów.

Ostatnia edycja:
klaczek roznica napewno jest czy sa na loozie czy nie:-D:-D tylko nie panikuj....mnie w tej ciazy bolaly ale tylko sutki:eek:

Uploaded with ImageShack.us

Gwiazdy z nieba,których nie dotkniecie!
Marzeń spełnienia, których nie osiągniecie!
Radość,w życiu tak ciężkim i tragicznym.
Uśmiechu, pustego słowa w moim słowniku!
Wiary która jest chwiejna jak wiatr za dmucha
Szczęścia niewidzialnego oczyma...

Może świata u stóp i wielu z nim przymiotników
Wiem czego Wam mogę życzyć
Bądźcie sobą przez każdą chwilkę w życiu.
Która mija nas jak wiatr i czas lecący?
Bądźcie takimi jakimi Was Bóg stworzył.
Nie znających potencjału drzemiącego -
cech ani negatywów.

Jesteście ludźmi zatem nimi pozostańcie?
Właśnie takimi których kocham najbardziej!
Z dobrem i złem w wnętrzu osobowym,
z charakterem ciężkim i nieprzetworzonym!
Gdyż pięknem jesteście takim jak pozostaliście stworzeni...
Cóż ja będę mógł później do was pienić?
Gdy każdy z Was będzie ideałem.
No bo chciałbym pisać,
o dobru i złu w nas Samych...

Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów,
w postaci cech charakteru,
Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha.
Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne!
Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego!
Zdrowia by móc w nimi brnąć
dobrego ducha wiary i myśli w dni 2011.

Ostatnia edycja:
A mnie całe. Sutki mam za to cały czas "na baczność". Kurcze, bez haltera to nawet przez sweter je widać. Pomijając że się czarne prawie zrobiły. Cóż - staram się nie myśleć po prostu. Wygoniłam młodego po zakupy i coś tam w kuchni czaruję bo trzeba. Rajmund nie znosi świąt - od dziecka kojarzą mu się z zapieprzem przed i obżarstwem z zakazem wszelkich działań w trakcie. Jedno i drugie całkowicie niezgodne z jego naturą bo on zwykł w swoim tempie robić, ale też nie cierpi kanapowego stylu życia. W święta nie wolno mu było do garażu, nie wolno mu było nic dłubać, naprawiać... Jego w święta nosi. Mam zamiar mu udowodnić że wcale nie musi być źle - nikt mu nie każe jeść ponad pojemność, kuchnia to moja działka, więc się nie orobi, a w święta możemy gdzieś wyskoczyć. York, Lincoln, Hull - młody nie był, niech zobaczy.

___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @
_.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$
_____________$$$$$

WESOŁYCH ŚWIĄT
zyczy
Ewela z dziecmi
Tomaszkiem i Bartoszkiem

reklama
____________________$$$
_____________________$$$$$