reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wielogodzinny placz niemowlaka przed zrobieniem kupki.

reklama
No to chociaż bujaczek wchodzi w grę u Ciebie... mój śpi na mnie albo obok [emoji85][emoji28] także dzis poza sikaniem nie mogę odejść na dłużej,bo zaraz krzyk. A czeka nas kąpiel dziś , także może być jeszcze intensywny wieczór [emoji85]
Jejku kapiel...uwielbiam haha[emoji1787]
No ona na mnie też a sprobuje ja tylko odłożyć do łóżeczka...w ogole w nim juz praktycznie nie spi [emoji2356]
No ja tez mam ciezko wziac kapiel czy cos...
Ogólnie ciezko jest [emoji25]
Dzis znowu tak plakala przy kupce...
A zrobila znowu taka ze wszystko z kupy a tu trzeba było wyjsc [emoji2356]

Hej, jak tam u Was? U nas dalej katastrofa płacz przy kupce i bąkach. Krótkie drzemki, najlepiejna rękach...[emoji3061][emoji32]
No tez bez zmian.
Juz przy jedzeniu tak sie prezy i placze [emoji25] czasem zje normalnie , czasem placze bo juz ja tak kupka meczy...
Baki ja wybudzają do 100 % szczególnie w nocy [emoji49]
Byliśmy na kontroli w czwartek i znowu za tydzień idziemy bo mala za mało przybiera podobno. Nie ma dużej różnicy ale mogłaby wiecej.
A kontrolujesz mu temperature?

No tez bez zmian.
Juz przy jedzeniu tak sie prezy i placze [emoji25] czasem zje normalnie , czasem placze bo juz ja tak kupka meczy...
Baki ja wybudzają do 100 % szczególnie w nocy [emoji49]
Byliśmy na kontroli w czwartek i znowu za tydzień idziemy bo mala za mało przybiera podobno. Nie ma dużej różnicy ale mogłaby wiecej.
A kontrolujesz mu temperature?

No czyli obie mamy przesrane...🥺
Jakbym czytała o swoim dziecku... 😪😪
A temperaturę tak, czasem mierzę mu, bo mi się wydaje, że ma taką gorącą główkę, zawsze wtedy jak ma te swoje ataki i płacze. Ale więcej niż 37.1 nie miał

No czyli obie mamy przesrane...[emoji3064]
Jakbym czytała o swoim dziecku... [emoji25][emoji25]
A temperaturę tak, czasem mierzę mu, bo mi się wydaje, że ma taką gorącą główkę, zawsze wtedy jak ma te swoje ataki i płacze. Ale więcej niż 37.1 nie miał
No ja obsesyjnie mierze...haha tak pol żartem
Bo obsesyjnie boje się tego cholernego wirusa...[emoji849]
No moja tak samo , podobno przy skokach jest ta temperatura wyzsza ale u niemowlaków podobno nie tylko. Podobno normalna to jest temperatura u nich.
No i oczywiście można zapomnieć o łóżeczku bo dama tam nie będzie spala[emoji2356]

No ja obsesyjnie mierze...haha tak pol żartem
Bo obsesyjnie boje się tego cholernego wirusa...[emoji849]
No moja tak samo , podobno przy skokach jest ta temperatura wyzsza ale u niemowlaków podobno nie tylko. Podobno normalna to jest temperatura u nich.
No i oczywiście można zapomnieć o łóżeczku bo dama tam nie będzie spala[emoji2356]
Hej. A jak ma maly taki atak z powodu bakow czy kupki to chce Ci jesc?

No czyli obie mamy przesrane...[emoji3064]
Jakbym czytała o swoim dziecku... [emoji25][emoji25]
Bo moja jak ma taki atak to nie chce nawet ssac ...
Nie wiem czy to normalne. .

Bo moja jak ma taki atak to nie chce nawet ssac ...
Nie wiem czy to normalne. .
Chyba normalne, mój też wtedy nie chce ssać, ani butelki też. A jeżeli ssie, to uleje zaraz, nawet i nosem. Suszarka do włosów trochę go uspokaja. Wtedy daje mu znów jeść. Jak dostaje znów ataku, to odpalam znów suszzarkę i jak się uspokoi, to znów dalej je🙈 i tak w koło aż sie naje 🙈

reklama
Do góry