reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

reklama
zciągnęłam se polskie znaki...zobaczymy ile wytrwam bo mam troche poprzestawiane...np.y i z:eek::baffled::dry:
.... hahaha .... znam to :-D:-D:-D, bo ja mam ściągnięte niemieckie znaki, żebym mogła ćwiczenia po niemiecku przygotowywać no i najgorsze jest właśnie to przestawione y i z :-D ale z czasem można się przyzwyczaić:tak:

ja w Polsce bede teraz w zime od 16go grudnia do 5go stycznia(wiec napewno sie spotkamy:tak:),potem w gre wchodzi raczej tylko maj(kolo 20go) bo tesc ma 60tke wiec napewno przyjedziemy,wakacje to raczej odpadaja bo w lutym sie przeprowadzamy i mamy zawezone fundusze:sorry:...,jak juz to wolalabym okolice slaska bo dojechac np. nad morze to dla mnie podwojny wydatek:sick:...zreszta zobaczymy...poczekam az sie wiekszosc dogada i pomyslimy:happy:;-)
Zapiszę terminy Maja 16.12 - 5.01 lub ok 20 maja
Co na to inne zagraniczne mamuśki ?
A wszystkie poproszę też ewentualnie zastrzerzenia co do czasu spotkania.

Qrcze chciałabym żeby się udało :-)

Sporo nas pojedzie, więc może ugramy coś z ceny :-)

reklama
Do góry