reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Aph no pomysl super;-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Sorki. Coś mi się pomyliło, że to Skakanka.W Okunince to bylam ja ;-) tam ceny od 25 - 35 zl w " normlamych " osrodkach bo oczywiscie sa i " nienormalne " gdzie doba 100 kosztuje
Ja jestem z Warszawy i sie dstosuje .wszedzie mam tak samo daleko
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
My chcemy jechac z styczniu na weekend do Zwardonia, to wtedy moge sie wszystkiego dokladnie dowiedziec.
W tym jednym domku w ktorym my zawsze jestesmy mialybysmy do dyspozycji kuchnie, no i najwazniejsze ze w nim jestesmy sami, bo w tym drugi na parterze mieszka babcia, na pietrze wlascicielka i potem 2 pietro wynajmuja i jeszcze poddasze. 16 osob moze byc wtym osobnym domku, bo jest 7 pokoi, ale z tego 4 to 2. A chyba nie bedzie problemu ( jak pojedziemy tylko na weekend czy tam 3 dni) zeby przepsac sie w pokoju z kims. tzn np. 2 rodzinki??
Echhh dziewczyny ja juz bym pojechala. :-(
W tym jednym domku w ktorym my zawsze jestesmy mialybysmy do dyspozycji kuchnie, no i najwazniejsze ze w nim jestesmy sami, bo w tym drugi na parterze mieszka babcia, na pietrze wlascicielka i potem 2 pietro wynajmuja i jeszcze poddasze. 16 osob moze byc wtym osobnym domku, bo jest 7 pokoi, ale z tego 4 to 2. A chyba nie bedzie problemu ( jak pojedziemy tylko na weekend czy tam 3 dni) zeby przepsac sie w pokoju z kims. tzn np. 2 rodzinki??
Echhh dziewczyny ja juz bym pojechala. :-(
ehh blisko mnie jest fajny ośrodek, można by wynająć kilka domków w kupie doba za taki domek to ok 90-100zł są tam 2 a nawet niekiedy 3 pokoje, teraz byliśmy na domku 2 pokojowym w 3 rodzinki, ale co jak to dla was wszystkich za daleko:-(
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja to z warszawy jestem teraz, ale pochodzę z podlasia :-). a moze jakies mazury? albo polskie młerze
moje pytanie: ile miałby trwac taki zlot?
i jesli nad polskie morze, to wydaje mi się że najlpeiej w pierwszej połowie lipca, ale na mazurach może być taniej.
mój maż mówi ze polskich zakątków to jemu najbardziej podoba się Teneryfa . Karola, uważaj bo nadciągniemy do ciebie
moje pytanie: ile miałby trwac taki zlot?
i jesli nad polskie morze, to wydaje mi się że najlpeiej w pierwszej połowie lipca, ale na mazurach może być taniej.
mój maż mówi ze polskich zakątków to jemu najbardziej podoba się Teneryfa . Karola, uważaj bo nadciągniemy do ciebie
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Dziewczynki kochane zrobiłam mapkę . Od razu przepraszam za to jeśli kogoś zapomniałam na niej umieścić lub jeśli dana miejscowość nie jest w 100% dokładnie zaznaczona na mapie, ale niektóre miejscowości umieszczałam na niej sama .
Więc kogo brakuje ... zgłaszać się proszę , a ja uzupełnię .
Z wstępnego oglądania ... tak na oko ... to nie biorąc pod uwagę ekstremalnie oddalonej od południa kochanej Xandii, tylko patrząc na największe skupiska mam styczniowych ;-) wychodziłoby, że takim złotym środkiem jest ... Łódź ... ale to jak przypuszczam ... nie jest najlepsze miejsce na wypoczynek :dull:;-) .... zresztą zobaczcie same
Więc kogo brakuje ... zgłaszać się proszę , a ja uzupełnię .
Z wstępnego oglądania ... tak na oko ... to nie biorąc pod uwagę ekstremalnie oddalonej od południa kochanej Xandii, tylko patrząc na największe skupiska mam styczniowych ;-) wychodziłoby, że takim złotym środkiem jest ... Łódź ... ale to jak przypuszczam ... nie jest najlepsze miejsce na wypoczynek :dull:;-) .... zresztą zobaczcie same
ja w Polsce bede teraz w zime od 16go grudnia do 5go stycznia(wiec napewno sie spotkamy),potem w gre wchodzi raczej tylko maj(kolo 20go) bo tesc ma 60tke wiec napewno przyjedziemy,wakacje to raczej odpadaja bo w lutym sie przeprowadzamy i mamy zawezone fundusze...,jak juz to wolalabym okolice slaska bo dojechac np. nad morze to dla mnie podwojny wydatek:sick:...zreszta zobaczymy...poczekam az sie wiekszosc dogada i pomyslimy;-)
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
oki ... oki Maja ... wedle życzeń
Podziel się: