reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wielki Styczniówkowy Zlot

Elu przegapiłam twojego posta :-(
myślę, że minimum na weekend, a może i na tydzień, a wy co o tym sądzicie ?

No i jeszcze fajnie by było jakbym zrobiła listę pt Kto dołozy wszelkich starań by być ?
Póki co to mamy
  1. Antosiowa
  2. Żywa
  3. Xmama
  4. Monika
  5. MariaOla
  6. Elzbietka
  7. TiTka
  8. Aniay
  9. Elexi (rozmawiałam z nią na gg)
Kto jeszcze?

reklama
ja bym bardzo chciala ale nie wiem co bedzie za tydzien a co dopiero w wakacje, moze bede miala prace wiec nie wiem czy bede miala urlop, poza tym moze Pawel zmieni dotychczasowa prace wiec tez nie wiadomo jak to z urlopem bedzie....

No i jeszcze fajnie by było jakbym zrobiła listę pt Kto dołozy wszelkich starań by być ?
Póki co to mamy
  1. Antosiowa
  2. Żywa
  3. Xmama
  4. Monika
  5. MariaOla
  6. Elzbietka
  7. TiTka
  8. Aniay
  9. Elexi (rozmawiałam z nią na gg)
Kto jeszcze?

Mariolu, proponuję tą listę wrzucić na początek wątku. Będzie łatwiej nam sprawdzać kto jest a kto nie. Bo w tym miejscu ciężko będzie za moment nam znaleźć.

Ja gadałam wczoraj z małżem i on jest gotowy na wyjazd. Lipiec nam pasuje, bo byśmy połączyli to od razu z naszym urlopem ;-) Tak na szybcika policzyłam, że byłoby nas około 70 :szok::-D

TiTka ... zrobione

Xmama, zanotowane .... ja też 7 lipca mam 30-stkę :szok:
MariaOlka to będzie co świętować, a pomysl ile prezentów :-)

aph ja tez uwielbiam Zwardoń (szczególnie bliskość granicy :-D), ale obiektywnie rzecz biorąc to jest ogromna dziura jesli nie chodzi się po okolicznych górach a z półtorarocznymi bobasami byłby problem, dlatego jestem zdania, ze bardziej by pasiło jezioro, morze, rzeka, lub nawet większa kałuża, w której gromada bobasów mogłaby pobrodzić pod czujnym okiem swoich tatusiów a my mogłybysmy wylegiwać sie na kocykach sacząc drinki z palemką :-D

termin: mnie również najbardziej pasi pierwsza połowa lipca. Co do długości - weekend minimum - a czy wiecej to sie okaze jak bedzie z zasobnoscia portfela :-) jesli bedzie wieksza to chcemy z mezem smignac jeszcze w jakies ciepłe kraje :-)

PS. Jako mgr turystyki i rekreacji robię podobne rzeczy niemalże zawodowo, wobec czego jeśli juz znajdziemy jakies miejsce odpowiadajace wszystkim (choc mysle, ze bedzie trudno - centralna Polska - szczególnie w okolicach pięknego miasta Łodzi nie obfituje niestety w urocze zakątki) jestem na siłach podjąć się zadania organizacji i współpracy z ośrodkiem w zakresie listy rezerwacji, negocjacji ceny itd.
Obiecuję tez poszperac w swoich materiałach no i w pamięci, bo znam conajmniej kilka ośrodków godnych uwagi :D ale na to potrzebuje chwili czasu :-)

ja bym bardzo chciala ale nie wiem co bedzie za tydzien a co dopiero w wakacje, moze bede miala prace wiec nie wiem czy bede miala urlop, poza tym moze Pawel zmieni dotychczasowa prace wiec tez nie wiadomo jak to z urlopem bedzie....
to wtedy przyjedziecie na weekend :-D

Wogóle to myślę, że fajnie by było na tydzień, a te które nie dają rady na cały tydzień pewnie jakoś choc na jeden dzień albo weekend się skulają

MariaOla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak moglas o mnie zapomniec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Biję się w pierś i dopisuję ....

Kasiulkę też :tak:

Mariolu, proponuję tą listę wrzucić na początek wątku. Będzie łatwiej nam sprawdzać kto jest a kto nie. Bo w tym miejscu ciężko będzie za moment nam znaleźć.

Robie listę w exelu, z datami i ew. zastrzeżeniami, jak będę miała więcej danych to wrzucę, więc spokojna twoja rozczochrana, a właśnie jak tam twoja fryzura ... kiedy idziesz pod nożyce ?

MariaOlka to będzie co świętować, a pomysl ile prezentów :-)

dużo prezentów mówisz ........ tak! to może mi osłodzić ten gorzki dzień :wściekła/y::-D

... bardziej by pasiło jezioro, morze, rzeka, lub nawet większa kałuża, w której gromada bobasów mogłaby pobrodzić pod czujnym okiem swoich tatusiów a my mogłybysmy wylegiwać sie na kocykach sacząc drinki z palemką :-D

cudowna perspektywa :happy2:
A co do miasta .... jakie mamy kałuże w obszarze poszukiwań

PS. Jako mgr turystyki i rekreacji robię podobne rzeczy niemalże zawodowo, wobec czego (...) jestem na siłach podjąć się zadania organizacji i współpracy z ośrodkiem w zakresie listy rezerwacji, negocjacji ceny itd.

Jak będe miała liczbę osób to dam ci znać.

reklama
..jestem na siłach podjąć się zadania organizacji i współpracy z ośrodkiem w zakresie listy rezerwacji, negocjacji ceny itd.
Obiecuję tez poszperac w swoich materiałach no i w pamięci, bo znam conajmniej kilka ośrodków godnych uwagi :D ale na to potrzebuje chwili czasu :-)
Abejka, jesteś boooska:tak::-)

Do góry