reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiek matek

Ile lat mięliście jak urodizliście dzidziusia??

• Wszystkich głosujących
    152
reklama
a ja urodzilam synka 1lutego tego roku majac lat 27 skonczone. i uwazam, ze to byl bardzo dobry moment, mimo, iz mam ciagle wiele znakow zapytania w zyciu. ale warto bylo juz dluzej nie czekac!!! :)

Ja miałam 27 jak urodziłam Paulę i 32 jak urodziła się Gabryś.

jus20sto - prześliczne zdjęcie dodałaś!

łoj to ja tu stara d..... jestem. 30 dychy mi stuknely jak chlopakow urodzilam. w sumie byla wczesniej proba ale poronilam. teraz za to dwujeczka ;D

Ja mialam21 jak urodzilam pierwsza dzidzie a teraz mam dwoje :laugh:
coreczka 5 latek a synek 16 m-cy :laugh:
parka jak na zamowienie ;)

Mój synuś zawiatał do nas tydzień przed moimi 29 -tymi ur. (to chyba miałam 28, jak myślicie?), teraz ma już 5,5 roku, a córcia ma 20 miesięcy i urodziłam ją mając 32 lata. A mam zamiar urodzić jeszcze ze dwójeczkę, (oby nie bliźniaki >:D). Tak sobie myślę, że jak bym zaczęła wcześniej to bym, się chyba jednak nie umiała tak cieszyć nimi, bo to wymaga wieleeee cierpliwości, którą ja nabywam z wiekiem. ;D

reklama
Ja rodzę za miesiąc moje pierwsze dziecko a mam 29 lat.
Myślę że to najwyższy czas przed 30 bo wszyscy straszą że później mogą być powikłania,ale wiele moich koleżanek rówieśniczek nie ma jeszcze dzieci a nawet kandydatów na ojców.
Myślę że z drugim dzieckiem poczekam tak ze 4-5 lat bo co nagle to po diable!!!

Do góry