reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiek matek

Ile lat mięliście jak urodizliście dzidziusia??

• Wszystkich głosujących
    152
reklama
a ja urodzilam synka 1lutego tego roku majac lat 27 skonczone. i uwazam, ze to byl bardzo dobry moment, mimo, iz mam ciagle wiele znakow zapytania w zyciu. ale warto bylo juz dluzej nie czekac!!! :)

Ja miałam 27 jak urodziłam Paulę i 32 jak urodziła się Gabryś.

jus20sto - prześliczne zdjęcie dodałaś!

łoj to ja tu stara d..... jestem. 30 dychy mi stuknely jak chlopakow urodzilam. w sumie byla wczesniej proba ale poronilam. teraz za to dwujeczka ;D

Ja mialam21 jak urodzilam pierwsza dzidzie a teraz mam dwoje :laugh:
coreczka 5 latek a synek 16 m-cy :laugh:
parka jak na zamowienie ;)

Mój synuś zawiatał do nas tydzień przed moimi 29 -tymi ur. (to chyba miałam 28, jak myślicie?), teraz ma już 5,5 roku, a córcia ma 20 miesięcy i urodziłam ją mając 32 lata. A mam zamiar urodzić jeszcze ze dwójeczkę, (oby nie bliźniaki >:D). Tak sobie myślę, że jak bym zaczęła wcześniej to bym, się chyba jednak nie umiała tak cieszyć nimi, bo to wymaga wieleeee cierpliwości, którą ja nabywam z wiekiem. ;D

reklama
Ja rodzę za miesiąc moje pierwsze dziecko a mam 29 lat.
Myślę że to najwyższy czas przed 30 bo wszyscy straszą że później mogą być powikłania,ale wiele moich koleżanek rówieśniczek nie ma jeszcze dzieci a nawet kandydatów na ojców.
Myślę że z drugim dzieckiem poczekam tak ze 4-5 lat bo co nagle to po diable!!!

Do góry