reklama
Magda2606
Początkująca w BB
Jutro zrobię inny.ciekawe co mi wyjdzie ...?Tak, ten sam.
Magda2606
Początkująca w BB
Jutro zrobię inny.ciekawe co mi wyjdzie ...?
Ada0701
Fanka BB :)
Tak widać plusik, oznacza ciążę , clearblue są jednymi z najlepszych testów, możesz im zaufać, oczywiście zrób kolejne, ja pomimo pozytywnego clearblue robilam następne, myślę, że to tak poprostu robimy jako kobiety, aby sprawdzić czy kreska ciemnieje
Magda2606
Początkująca w BB
Jutro powtórzę test innej firmy ,jednak boję się że wynik będzie negatywnyTak widać plusik, oznacza ciążę , clearblue są jednymi z najlepszych testów, możesz im zaufać, oczywiście zrób kolejne, ja pomimo pozytywnego clearblue robilam następne, myślę, że to tak poprostu robimy jako kobiety, aby sprawdzić czy kreska ciemnieje
Ada0701
Nie stresuj się , jeśli chcesz powtórzyć test to zrób first respond jeśli masz możliwość, on ma czułość 6.3 mlU, czyli wykrywa bardzo wczesna ciążęJutro powtórzę test innej firmy ,jednak boję się że wynik będzie negatywny
Mała.czarna
Było bardzo dużo przypadków że był plus a ciazy nie było. Nie ufam tym niebieskim testom Trzymam kciuki zeby u Ciebie był pozytywCzy ktoś używał te testy ? wiecie moje kochana kobietki jak one się zachowują?bo w tych zwykłych nie raz wychodził mi cien cienia A się okazywało brak ciazy
Ada0701
Jak nie ma ciąży, to żaden plus nie wyjdzie, mam za sobą kilkadziesiąt testów clearblue przerobionych, clearblue jest jednym z najbardziej wiarygodnych testów na świecie, więc nie wiem o jakie testy tobie chodziByło bardzo dużo przypadków że był plus a ciazy nie było. Nie ufam tym niebieskim testom Trzymam kciuki zeby u Ciebie był pozytyw
Ostatnia edycja:
reklama