reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

dzis jest 29 dc i zrobilam test ciazowy - negatywny. Caly czas mam jednak nadzieje, ze jestem w ciazy. powinna miec dzisiaj@ a nie mam i tak mnie dziwnie w brzuchu jakby swedzi. Zrobilam w tym m-cu juz 3 testy lacznie. ach nie moge sie doczekac pozytywnego wyniku.

reklama
Tym razem test ciazowy sie nie pomyslil. 2 dni pozniej ale @ przyszla :wściekła/y:. Nic tylko zostaje nam probowac kolejny m-c. A myslelismy z mezem to bedzie to wiele prostsze :no:

Witam jestem mamą 3letniego Kubusia:) no więc zanim dowiedziałam się, że mały łobuzik jest w moim brzuszku to byłam już w 3 miesiącu i zrobione dwa wcześniej testy dały wynik negatywny;/ natomist od kilku miesięcy staramy się z mężem o kolejnego członka rodziny no i wreszcie się udało.dzisiaj oficjalnie moge powiedziec JESTEM W CIĄŻY jednak i tym razem test zrobiony 3 dzień po planowej miesiączce pokazał wynik negatywny dopiro kolejny test zrobiony po koljenym tygodniu dał wynik pozytywny..pozdrawiam wszystkie przyszłe oraz alktualne mamuśki:)

Olusiaki badanie z krwi Bete zawsze warto zrobic bedziesz wiedziala na czym stoisz oczywiscie zycze zeby to byla dzidzia
lusia my z M staralismy sie bardzo dlugo o dzidzie ale dopiero wtedy jak odpuscilismy kupilismy pieska i chcielismy przelozyc na przyszly rok ciaze to od razu zaszlam :-) czego i Wam zycze bo wiem jak to jest co miesiac robic po kilka testow a pozniej ryczec w poduszke ze znowu sie nie udalo patrzec na te wsyztskie ciezarne babki albo juz z wozkami albo na portalach jak koeljna kolezanka przytula swoje nowonarodzone dziecko

a u mnie bylo inaczej. OM miałam 21 lipca, kolejny okres miał być 18 sierpnia. Już 9 sierpnia czułam, że jestem w ciąży (a było to może 4-5 dni po zapłodnieniu). Test ciążowy zrobiłam 11.08, czyli tydzień przed terminem okresu i wyszły mi dwie kreseczki (co prawda druga słabsza). Test powtórzyłam jeszcze trzykrotnie w tym dniu i za każdym razem były dwie kreski :) mój przykład pokazuje, że testy mogą wykryć ciążę przed terminem miesiączki :)

Witajcie,

chwile temu zrobilam test. Wyszedl negatywny :baffled:. Kiepsko jak diabli :no::baffled::no:. Juz myslalam, ze wykaze ciaze:-):happy2::-D, staram sie o nia od dwoch lat. Kwarantanna miala byc od 18-tego, dzis juz 21-szy. Myslicie, ze cos z tego jeszcze moze byc???? Sama nie wiem, czy wierzyc w ten wynik, czy nie... czy za kilka dni powtorzyc test.

Ja robiłam pierwszy test tydzień przed spodziewaną @,bo też bolały mnie sutki i miałam zawroty głowy i już wtedy wyszedł pozytywny-tyle,że druga kreseczka bladziuteńka. Drugi test zrobiłam 2 dni po spodziewanej @ i już kreska była wyraźna.
Aha to był Pre-test taki z mamą i dzidziusiem-podobno najskuteczniejszy

reklama
Witam!! Ja tez mam problem z testami i to własnie Pre test. Staramy sie o dzidzie @ miałam dostać 3.11 a tu nic zrobiłam test w dniu spodziewanej @ i wyszedł negatywny, powrórzyłam test po tygodniu wyszły 2 kreski, jedna bladsza ale mocno widoczna, od razu poleciałam po jeszcze jeden test, ale już innej firmy i wyszła jedna kreska nie widoczna praktycznie, więc kupiłam następny pre test i zrobiłam go 2 dni później z porannego moczu i wyszedł negatywny. Nic z tego nie rozumiem. Tet z tej samej firmy a pokazuje cos innego.Mam objawy takie jak ból i tkliwość piersi, od tygodnia mam mega mdłości, ból podbrzusza czasem. nie mierze temp regularnie wię c nie wiem jaka jest. Co o tym myslicie za tydzień ide do lekarza to sie dowiem, ale do tego czasu masakra jakaś . Już się tak cieszyłam z tyc 2 kresek a tu takie coś . Miała któras z was podpbny przypadek??

Do góry