reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
Dziekuje Wam dziewczyny!Carmelek jest przepiekny,kocham go z calego serca!!jak narazie spi cal czas,raz juz nawet karmilam i nawet fajnie idzie :-) a tak w ogole to caly tatus!doslownie kopia!!jak bede juz w domku to wstawie mojego sloodziaka!buzka dla Was!!!

Martuś, odpoczywaj i delektuj się każdą chwilą. Ucałuj od nas Carmelka.
Aneczko a jak u Ciebie po wizycie?
U nas zawitało lato, pewnie przelotem więc korzystamy z każdej chwili. Dziś na spacerku byliśmy 2x 2h, no i Piotruś miał na sobie krótkie spodenki i krótki rękawek, a już chciałam chować takie ubranka bo się nie zapowiadało, że przed końcem 3m-ca będzie można letnie ciuszki założyć. Ja też nie pamiętam kiedy w Irlandii miałam na sobie krótkie spodenki :szok: Chodziliśmy i mówiliśmy do Piotrusia "zapamiętaj, przyzwyczajaj się, tak będzie na Sycylii cały czas"

Galway u mnie po wizycie pozytywnie. Szyjka bez zmian czyli prawie jej brak 12 mm, ale pessar narazie trzyma. Lekarz powiedział, że jak dotrwam do za 3 tygodnie ściągamy pessar:) Mówił, że nie dotrwam do terminu (ale wszystko możliwe jak wiecie) no i wział już posiew na paciorkowca. Także 15 czerwca ściąga pesar i mówił, że moge hulać i robić co chce;) Że nie daje więcej niż tydzień:) To będzie skończony 37 tydzień więc dzidzia donoszona , ale wole urodzić po 38 tc. Jedyne co , ze Emilka mała bo w koniec 34 waży 2 kg...i to mnie zmartwiło , no ale ma jeszcze czas by urosnąć:)
Wklejam nasze zdjęcie aktualne:)

Załączniki

• CIMG3061.jpg
    CIMG3061.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 54
hej dziewczyny,my juz w domku,przedstawiam Wam nasz najwiekszy skarb-Carmelek w calej okazalosci!!!!!!!!!!!!!

DSC03499.jpgDSC03496.jpgDSC03498.jpgDSC03490.jpg

dziewczynki,potem Was doczytam,musze najpierw znalezc sie w nowej sytuacji,w ktorej nawet calkiem niezle dajemy rade!!!buziaczki i dziekuje kazdej z osobna za gratulacje i za wsparcie :-):-):-)

Martuś.. śliczny jest ten Wasz Carmelek a jaki owłosiony :tak::-D CUDOWNIE!!!

Dobrze, że jesteście już w domu :* i że dobrze sobie radzicie - super!

Czekamy na Ciebie! :*

Martusiu, Carmelek jest cudny i wcale nie widać by był umęczony porodem. No pięknie, już irokez ma na głowie :angry:
Aneczko, dobrze, że paser spełnia swoje zadanie. Pięknie wyglądasz i brzuszek okazały.
Agagu jak sobie radzisz w nowej sytuacji? Arek został z Tobą kilka dni?
Natkusiu a Ty jak się czujesz, jak znosisz upały? Za miesiąc o tej porze pewnie obie z Aneczka będziecie tulić maleństwa.

reklama
Martuś cudny Carmelek i cudna mamusia :) A jaka piękna czuprynka:) I gratulacje dla dumnego tatusia:) Powodzenia kochani w nowej dla was rzeczywistości :*

Galwaygirl kiedy zaczęłaś pić herbatkę z liści malin? Kurcze ja sobie kupiłam a okazało się, że to 95 % zielona herbata liściasta i 1 % malin heheh :)

Ostatnia edycja:
Do góry