reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Widzę ze ostatnio tu troche pusto ;(((
Sama rzadko wchodze, mam remont i cały czas cos robię więc nie mam czasu za bardzo ;((((
ale zaglądam i jak widze ze nikogo nie ma tu to uciekam

Hallo dziewczynki co tam u was??

reklama
No Agagu pustki pustki..
Ja napisałam o sobie powyżej :] :p mam nadzieję że u Was ok :>
Macie może dziewczyny FB? Poprzez to może będziemy mieć lepszy kontakt.

Natkusia to szybciutko niech CI przejdzie ta biegunka;) Jeden plusik , ze Cię oczyści:) Ja mam problemy z wypróżnieniem, ale jakoś coraz lepiej jest :) Ja zaglądam, ale widzę, że nikt nie pisze to też nie piszę hehehe:) POZA tym iostatnio już często wychodzę z domku, organizuje sobie czas bo czuje się rewelacyjnie i chce to wykorzystac:) W końcu to ostatnie miesiące jak jestesmy sami i można sobie poświecić czas:)Jutro mam spotkanie z psiapsiółą i bardzo się na nie ciesze:) POza tym wszystko dobrze:) ODliczam dni do wizyty:)

Hej Mamuśki
Natkusiu oby Ci szybko przeszło, no i uzupełniaj płyny, biegunka nigdy nie jest dobra, mego żołądka praktycznie nic nie jest w stanie ruszyć, hehe.
Aneczka korzystaj póki możesz z tym wychodzeniem, bo niedługo mrozy uderzą i niebezpiecznie się zrobi do chodzenia, a teraz środek ciężkości powoli się zmienia :-D
Kruszka kolekcjonuj zdjęcia, dziadkowie już pewnie nie mogą się doczekać. My mamy zdjęcia powieszone w salonie na ścianie, a we wtorek kupiłam książkę od ciąży do pierwszych lat maleństwa, trzeba będzie zabrać się za uzupełnianie, póki jeszcze pamiętam. Np kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak powiedziałam tatusiowi. Nasze Maleństwo to obieżyświat, od razu z grubej rury, do Afryki poleciał. Gdyby w poniedziałek przed ślubem test wyszedł od razu to byśmy tam nie polecieli, bo w czwartek kupiliśmy podróż poślubną, sobota ślub a we wtorek wylecieliśmy. Nie powinno się latać w pierwszym i trzecim trymestrze, a my wyczerpaliśmy limit w pierwszym miesiącu 6x :szok:
Ja też czasem zaglądam, ale stwierdziłam, że muszę się wziąć za wyprawkę. Mężuś będzie tylko nocował w domu przez następne 6tygodni więc ja muszę coś podziałać, a że mogę tylko leżeć więc zakupy na allegro i online. Wczoraj wybierałam wózek, a dziś kupuję pieluchy, przewijak, fridę, koszule do karmienia. Masakra jak ciężko się zdecydować

natkusiu z FB to calkiem niezly pomysl,ja jestem za :)

tak poza tym to wczoraj mnie nie bylo bo najpierw w pracy,a potem robilam golabki,pierogi i ciasteczka na swieta i okres przedswiateczny :)

jak tam u was kobietki?

pozdrowionka i milego dnia!

Karwiczki no to u Ciebie praca wre, a Ty te ciasteczka będziesz mroziła podobnie jak pierożki i gołąbki?
Ja jak Męża nie ma to NIC mi się nie chce. My zawsze wszystko razem robimy, gotujemy, sprzątamy, jemy, a jak go nie ma to palcem mi się nie chce ruszyć.
Natkusia ja już nie istnieję, usunęłam FB tuż przed zafasolkowaniem, bo mi za dużo czasu pożerał i tylko żyłam życiem innych a teraz mi do niego wcale nie tęskno. Jak dziś się czujesz? Chyba poszłaś do pracy a może odsypiasz nockę?

Cześć dziewczyny.
No ja jestem jeszcze dzisiaj w domu, już mniej mnie gna do wc ale jest mi tak średnio, brzuch mnie pobolewa i mdłości mam feee i burczy mi tak dziwnie w brzuchu :| .. Zastanawiam się czy nie iść do lekarza..
Ciężko w pracy.. tzn teraz muszę umówić sobie jakieś spotkania (potem będę jeździć) i 3-4 godziny przed kompem i z telefonem to mam dosyć i mdłości mi się nasilają :/ masakra .. Mam nadzieję ze z I trymestrem mdłości przejdą..

Ja czasami się martwię jak kogoś dłużej nie ma, a FB czy inny komunikator będzie dodatkowym kontaktem. Jak coś to piszmy sobie imię i nazwisko na priv..

Buziole

Ja nie jestem za FB :) Ale Wy się śmiało wymieńcie kontaktami jeśli tego używacie:) A kobietki ja zostałam CIOCIĄ:) Moja Sis urodziła wczoraj, 2 tygodnie przed terminem, miałam cesarke zaplanowaną. MaiŁA MIEĆ później termin, ale miała mało wód:) Moja siostrzenica waży niecałe 3 kg, jest zdrowa iiii śliczna jak na noworodka . Już ma wyraźne rysy:) PIękna:) Kolejna piękność w NASZEJ rodzinie;) Juupi jestem taka wzruszona i szczęśliwa:)

Aaaa dzisiaj dostałam parę malutkich ciuszków dla niemowlaków :)) kurcze dociera do mnie że za niedługo będę mamą!! :D małe rzeczy a cieszą ;)

Byłam u lekarza i dała mi na biegunkę węgiel bo nic innego nie można :| na szczęście na razie mi przeszło ale teraz jest weekend więc wolałam się ubezpieczyć.. No i powiedziała że jak będę miała jeszcze biegunkę to mam sobie zrobić dzień głodówki na samej herbacie i wodzie i ewentualnie jednej bułce suchej - podobno najbardziej pomaga w ciąży na takie dolegliwości.

Ania gratuluję :] uściski dla siostry! Pamiętam kiedy ja zostałam ciocią hehe :) (pierwszy raz miałam 7 lat!) mam 4 siostrzenice i 2 siostrzeńców :p i jestem przyszywaną ciocią ok 10 dzieciaczków :) tak więc wiem jaka to radość ;]

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczka to wielkie gratulacje Twojej siostrze. Ale Ci fajnie, będziesz miała lekcje z kąpania, przewijania, karmienia i to na żywo, ja bawiłam się w to najwięcej mając 14 i 18 lat i do dziś nie rozumiem jak moja Sis się nie bała powierzać mi pod opieką takie maleństwa.
Natkusia, gorzką czekoladą się wesprzyj, ona też jakoś działa zaparciowo :) Trzymaj się dzielnie, zdrowiej biedulko :*

Do góry