reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

JA TAK WYPYTUJE O TE TESTY BO JUż ZROBIłAM CHYBA WSZYSTKIE DOSTęPNE U NAS W POLSCE I UK NO I PROBLEM JEST TAKI żE BYWAłO żE KRESECZKA BYłA MAłO WIDOCZNA ALE BYłA WIęC TERAZ JAK BęDE ROBIć WOLę WYBIERAć TEN SPRAWDZONY CHOC PEWNIE ZDANIA Są PODZIELONE:tak:

reklama
ja zrobiłam dzis test ciązowy firmy acon i przetermonowany, waznośc do 07/2007 wyszedl negatywny, mam nadzieje ze jest wadliwy :)

Test zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszly 2 kreseczki choc druga byla ledwie widoczna,wspomne ze uzylam najzwyklejszego testu paskowego z drogerii Nie wytrzymalam i pobieglam kupic drozszy test lepszej firmy ,ktory pokazal mi 2 tlusciutkie krechy:-)
glitterfy155518T272D36.gif

Test zrobilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszly 2 kreseczki choc druga byla ledwie widoczna,wspomne ze uzylam najzwyklejszego testu paskowego z drogerii Nie wytrzymalam i pobieglam kupic drozszy test lepszej firmy ,ktory pokazal mi 2 tlusciutkie krechy:-)
Super Ogromne Gratulacje!!! Niech ta fasoleczka zdrowiutko się rozwija:tak:Wszystkiego dobrego:-)

Pamiętam jak robiłam pierwszy raz test 2 dni po spodziewanej miesiączce. Test kupiłam w aptece (ok 12 zł). Jedna kreska była wyraźna, druga nie, a nawet pojawiła się po króciutkim czasie (parenascie sekund później). Już nawet myślałam, że nic z tego nie wyszło. Postanowiłam więc test powtorzyć za 2 dni (nie mogłam więcej czekać) i tym razem krechy były już mocno widoczne - obie :-) Przechowuje je do dziś :-)

Hmm.. ja w obydwu ciążach też rozbiłam test jakieś 3-4 dni przed miesiączką i zawsze wychodził pozytywny.

mam pytanie dzisiaj robiłam test i pojawiła się druga kreska ale dopiero po 8 minutach, na teście pisało żeby wynik odczytyać po 5 minutach a po dziesięciu jest juz nieważny i teaz niewiem czy wynik był prawidłowy

a ja nie wiem:( Ostatnia @ miałam 16 stycznia od tej pory nic tylko zaparcie ból brzucha i ból sutków no i czasem takie palące uczucie w żołądku:( test robiłam po 8 dniach od planowanej @ ale... 1 kreska:( a do gin mam dopiero na 11 marca:(

Ostatnia edycja:
ja robiłam test na 5 dni przed @ i wyszła słabiutka druga kreseczka... użyłam Quickvue...

reklama
Witam.
Okres spóźnił mi się równy tydzień miałam w dniu dostania okresu lekkie plamienia. Wczoraj popołudniu zrobiłam test wyszedł pozytywny, dzisiaj rano dla pewności również zrobiłam również pozytywny. Jutro mam wizyte u gin. tylko dzisiaj dostałam ponownie plamienie i teraz mam zagwostke czy testy mogły się pomylić?

Do góry