reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles dzięki Bogu że krew lepsza! W szpitalach tak grzeją wiem wiem, odrau mi się przypomina jazda PKP zimą ukrop:no:
Fifi w dobrej formie i oby tak dalej cieszę się że zajada:-)
Oczywiście w poniedziałek wszystkie kciuki będą zaciśnięte będę myśleć o Was!

Ojjojoj zdrówcia dla Alunia bidulek kochany:***

reklama
Bubbles ciesze sie, ze sie odezwalas i ze jestescie w domku i to juz od czwartku :)) ! Blehhh oby jak najkrocej w tym okropnym miejscu zwanym szpitalem Milton...
Nie musisz przepraszac za szczegolowy opis swoich odczuc kochana - my sobie tu bardzo dobrze zdajemy sprawe z tego, nie dziwi nas to, nie peszy... jestesmy po prostu z Toba! Trudno nie zdawac sobie sprawy, ze jest Ci ciezko, ze mozesz byc wyczerpana, skoro my jestesmy niejednokorotnie po 'zwyklym' dniu spedzonym z marudzacym bablem w domu.. Dlatego tez podziwiamy Cie w trojnasob!!! :***
Jak dobrze, ze Ficiu ladnie je i usmiecha sie, i ze chlopcy juz dobrze sie maja - ale musial sie swoje nacierpiec Aleksiu... mmmm :( Oby ta infekcja nie pworcila juz!
Powodzenia w poniedzialek - bedzie dobrze &&&&&&& Kolejny krok do przodu!! Cieszymy sie na zblizajaca sie operacje,,, ale i stresujemy razem z Toba...ehh..
Trzymajcie sie kochani - zycze Wam wspanialej rodzinnej niedzieli! :***

Bubbles oczywiscie wyniki Fifcia najważniejsze(i będą dobre po poniedziałku,zobaczysz),ale Ty chociaż troszkę odpocznij, wysłałabym Ci chociaż trochę z mojego snu gdybym mogła!

nieustannie trzymamy kciukasy za Fifiego(fajnie,że już sobie ładnie radzi z jedzonkiem)
zdrówka dla Aleksa, biedak też się nacierpiał przez uszy..

Bubbles - dobrze, że sie wyżaliłaś - pamiętaj, ze my tu zawsze Cię wysłuchamy. Współczuję tych szpitalnych przeżyć, ale najważniejsze, ze już jesteście w domku. Ciesze się, że z Filipkiem lepiej i że będzie można przeprowadzić poniedziałkowe badanie.
Głowa do góry Dzióbek!!! Niedługo operacja, nie ma co sie bać - wszystko będzie OK. Tulę Ciebie i Twoich chłopaków!!!

bubbles nie ma co się dziwić Twojemu rozżaleniu. czasami takie napisanie pomaga . trzymam kciuki za kolejne dni i dużo zdrówką życzę Aleksowi.

Bubbles ciesze sie ze jest poprawa u Filipka i ze ladnie je:-) to juz duzo:-) im wiecej bedzie jadl tym wiecej sily bedzie mial:-) i oczywiscie zdrowka zycze i Filipkowi i Aleksowi. Ja tutaj caly czas trzymam za Was kciuki i mysle o Was i wierze ze juz niedlugo to wszytsko sie skonczy:-)

Bubbles cieszę się, że coraz częściej piszesz nam o dobrych nowinach. Super że Fifolek zaczął lepiej jeść i że wyniki krwi są lepsze!
Współczuje szpitalnych przeżyć :sorry2: szpitale chyba na całym świecie mają to do tego że są okropne, mało przyjazne i chce się z tamtąd jak najszybciej uciekać.
Buziaki i przytulaki dla małefgo Aleksia, dobrze że czuje się już lepiej.
Nasza Rodzinka niezmiennie wysyła tony dobrej energii i trzyma za Was kciukaski.
Buziaki

Bubbles trzymam kciuki za poniedziałek i wierzę że wszystko będzie dobrze. o do finansów to zarówno za operację za leki dla małego opiekę po operacyjną i rekonwalescencje nie trzeba nic płacić. Dzieci do 16 lat mają wszystko bezpłatnie.

bubbles z tymi szpitalami to masakra.. zawsze coś nie tak :-(

co do krwi cieszę się ze wyniki lepsze :-)

szkoda że alex chorutki.. no ale jak antybiotyk pomógł to super...
kurde spanie z 2 dzieci musi być cięzkie.. a nie da się ich do łózeczek poodkładać?? czy nie chcesz??
a mąż , może niech Cię chwile w dzien zastapi i sopbie pospisz kochana :*

fajnie ze operacja będzie za darmo zrobiona:tak: oby tylko szybko i na korzyść małego :-)
oj już się nie mogę doczekać jak będziecie po operacji i jak rto wszystko się skończy :tak:
buziam:*

reklama
Bubbles bardzo się cieszę, że Filipek miewa sie dobrze. Biedy Aleksiu, cale szczęście, ze juz uszko go nie boli.
Trzymam kciuki za poniedziałek ab wszystko wyszło ok i poszło sprawnie.
buziaczki dla Was kochani:)

Do góry