reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
&&&&&&&&&&&& za to, zeby przy kazdym przewijaniu Filipek mógł uraczyć mamusie fontanna:-) super, ze wcina warzywka, tzn ze apetyt jest:-) Bubbles buziaki dla was:-* jestesmy sercem i myslami przy was
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bubbles- wiadomości bardzo dobre , optymistyczne ! a ta akcja z cewniczkiem stresująca ale chociaż wiadomo że może siusiać sam ( o ile dobrze zrozumiałam bo pewnie jakby nie wypadł dalej by go miał ) a to już na pewno jest oznaka tego że to okropne dziadostwo się zmniejsza! z nie cierpliwością i ogromną nadzieją czekam na pozytywne wieści z wyników! Buziaczki dla Filipka i Aleksia a dla Ciebie i męża mocny uścisk dodający dużo siły! :*
Hope
podwójna mama :-)
Bubbles tak się cieszę!!! Wspaniałe wieści! Trzymam mocno kciuki za kolejną chemię, za wyniki, pisz nam o Fifi jak tylko czas pozwoli, co już umie, jak idzie jedzenie nowości, mam nadzieję, że choć troszkę ruszy z wagą, mój mały, wielki bohater :-)
Matusia
Fanka BB :)
Bubbles, wreszcie łzy radości. Dziękujemy, że znajdujesz czas, by informować nas o wszystkim, po tym cierpieniu jak cierpiał Fifi, wreszcie widzę Twoją radość. A my cieszymy się razem z Tobą.
reklama
marzena9
Fanka BB :)
Bubbles nawet nie wiesz jak nas tu cieszą takie prozaiczne rzeczy jak sikanie i kupki Fifiego! Na nasze maluchy czasem się podenerwujemy jak zafajdają nowiutkie i świeżutkie spodenki albo obsikają nas ale Wam z całego serca życzę dalekich sików i bogatych niespodzianek w pampku! Wierzymy, że to najlepszy objaw zmniejszenia cholerstwa! A wyniki badania tylko to potwierdzą
Dziękujemy za chwilkę dla nas na informacje!
Dziękujemy za chwilkę dla nas na informacje!
Podziel się: