reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Dziewczynki, guz jest większy o 1cm. Nasz Dr mówił właściwie, że najczęściej reaguje po drugiej chemii dopiero, ale to siusianie dało nam nadzieję... musimy czekać...
Udało się zrobić cystoskopie, ujście cewki nie bylo docisniete jak początkowo, ale ponoć jest jakby nierówne, ta sciana przy guzie, ale nie ma gwarancji, że nie będzie trzeba jeszcze cewnika. To po prostu chyba zmieniło kształt.
Czekam na rozmowę z naszym onkologiem, ufam mu, ale tak jak pisała mamaflavii tu trzeba czasu i cierpliwości i siły, a mnie na te wieści rozbolal żołądek :(

Bubbles kochana, musimy wierzyć. Fifi silny chłopczyk pokona chorobę, ale jak piszesz trzeba czasu i cierpliwości. Wierzę, że każdą wiadomość przeżywasz bardzo, ale jesteśmy z Wami.

Bubbles :( przepraszam ale nie jestem w stanie napisać nic mądrego :( Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& i wierzę,że to guzisko w końcu zacznie się zmniejszać

Ohhh Bubbles, kochana :** Mocno Cie sciskam!!!!!!!!!! Jakas reakcja organizmu juz jest - skoro siusia tak, a guz potrzebuje, gnojek jeden - czasu, zmienia ksztalt, stad nowe jego wymiary a potem zacznie sie zmniejszac po kolejnej chemii - tak mysle teraz i dalej mocno w to wierze - jak my wszystkie tutaj i Ty takze musisz - prosze nie denerwuj sie tak bardzo - choc wiem, ze latwo powiedziec.. mnie tez boli brzuch...
:****

Bubbles skoro lekarzy to nie dziwi to znaczy, że tak bywa ale nie znaczy, że to źle. Dziadostwo się nie zmniejszyło ale komfort Filipcia się poprawił. Żeby tylko nie trzeba było znowu cewnikowania. Kolejna okropna chemia ale to jednak walka. A Wy tę wojnę wygracie!

reklama
kochana bubbles trzymajcie się, leczenie potrzebuje czasu, szczególnie przy takim gnojstwie. będzie dobrze! Najważniejsze, że Fifcio ma apetyt, siusia, robi kupkę, czyli czuje sie lepiej. kochani ściskam Was mocno, modlę się i całuję!!!

Do góry