reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles życze duzo siły i cierpliwości :*
najważniejsze ze nie musicie się cewnikować i że Filipkowi "wygodniej" się siusia...
zgadzam sie z marzeną , jeśli lekarze nie są zaniepokojeni to znaczy ze nic złego się nie dzieje na ten moment .. oby chemia zmniejszyła guziola!!!
najważniejsze ze nie musicie się cewnikować i że Filipkowi "wygodniej" się siusia...
zgadzam sie z marzeną , jeśli lekarze nie są zaniepokojeni to znaczy ze nic złego się nie dzieje na ten moment .. oby chemia zmniejszyła guziola!!!
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Ehhh co za wstrętne guzisko :-(Nie wiem co Ci napisać Bubbles, bo sama osłupiałam jak przeczytałam i czuje się jak przed maturą - jakiś taki strach we mnie jest. Ale to cholerstwo musi się zmniejszyć w końcu...oby już niedługo. Modlę się, trzymam kciuki, myślę o Was. Gdyby czegoś było potrzeba to pisz. Ściskam mocno kochanego Filipcia, małego bohatera i Ciebie Bubbles :*
Hope
podwójna mama :-)
Bubbles... jeśli lekarz tak twierdzi jak napisałaś, to tak pewnie jest. Trzeba czekać, więc czekamy, razem z tobą, razem z waszą rodziną, razem z Fifi. Pamiętaj, że to czekanie nie jest bierne, to wojna, nie liczy się kto wygra bitwę tylko wojnę a wojnę wygra Fifi
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Bubbles kochana jesteśmy z Wami, przykro mi, ze narazie guz się nie zmniejszył ale moze tak jak Dr mówił druga chemia pomoze:*
Bubbles od momentu kiedy przeczytałam o chorobie Twojego synka ciągle o Was myślę.. Na tym forum, wśród Twojej rodziny i znajomych jest tyle przyjaznych i modlących się serc...a wiara czyni cuda! Filipek jest silny i na pewno wygra! Dużo wytrwałości, takiej siły jak do tej pory i oceanu zdrowia Wam życze!ściskam...
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kochana Nasza :* trzymaj się dzielnie i proszę nie poddawaj się i walczcie dalej tak dzielnie bo My dalej się modlimy wierzymy trzymamy kciuki i na pewno pokonamy to dziadostwo!
basiekkk
Fanka BB :)
Bąbelku będzie tak jak mówi Dr, druga chemia musi pomóc i dziad jeden się zmniejszy zobaczysz. Z całych sił trzymamy mocno kciuki, żeby wykończyć tego gnoja. Jesteśmy z Tobą, wierzymy i modlimy się. Szkoda, że nie możemy zrobić więcej, żeby jakoś Wam pomóc. Ale wiara czyni cuda
reklama
Podziel się: