reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Tylko zeby sie nie rozwinelo nic wiekszego z tego! I oby na Swieta byli w domku..!
Na pewno ich niebawem wypuszcza :))
Duzo zdrowka dla chlopaczkow Bubbles :***

reklama
bubbles, a kurcze wczoraj jeszcze było ok. mam nadzieję, że antybiotyk szybko pomoże !!! kochana moja trzymajcie się! trzymam kciuki, aby Was szybko wypuścili!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&& całusy!

Mam nadzieje że antybiotyk podziała i choroba się nie rozwinie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Biedni jeszcze to,Wracajcie szybciutko do domku w zdrowiu:****

Bubbles kochana jak najszybciej wracajcie do domu, z całych sił trzymam za was kciuki, pewnie to jakaś sezonowa infekcja, wszyscy wokół chorują.

Zdrowiej Filipku, nasz malutki bohaterze i wracaj szybko do domu!!

Bubbles szybko uporacie się z tą infekcją, Fifi jest super dzielnym mężczyzną!

będziemy myśleć o Was przy pierwszej gwiazdce, trzymaj się kochana Bubbles!

Mam nadzieję,że antybiotyk szybko zadziała i że na święta będziecie w domku. Zdrówka życzę nasz słodki Filipku i buziaki dla Ciebie :*:*

reklama
Do góry