reklama
marzena9
Fanka BB :)
No i co ja mogę dodać?
Wierz nam, że miałyśmy przy tym dużo radości! A teraz jeszcze więcej skoro niespodzianka się udała :-) Z tymi drobiazgami wysyłamy Wam tyle dobrej energii ile tylko doręczyciel mógł unieść! Jeśli tylko wywołałyśmy tymi drobiazgami uśmiech na Waszych buziach a szczególnie Filipka to nic piękniejszego nas spotkać nie mogło
Wierz nam, że miałyśmy przy tym dużo radości! A teraz jeszcze więcej skoro niespodzianka się udała :-) Z tymi drobiazgami wysyłamy Wam tyle dobrej energii ile tylko doręczyciel mógł unieść! Jeśli tylko wywołałyśmy tymi drobiazgami uśmiech na Waszych buziach a szczególnie Filipka to nic piękniejszego nas spotkać nie mogło
Juhuuuuuu kochana nasza tak sie ciesze, ze sie udalo! Wspaniale, ze chlopcy zadowoleni, i ze sprawilo Wam wszystkim to radosc )) Na tym najbardziej nam zalezalo - na Waszym usmiechu - szczegolnie Filipkowym oczywiscie - przesylamy mnostwo sily i dobrej energii wraz z ta niespodzianka :**** My wszystkie tu jestesmy z Wami kazdego dnia i nasze maluszki majowe! Pozdrawiamy, cieszymy i wzruszamy sie rownie mocno tym-razem z Toba :***
Matusia
Nie szło się nie wzruszyć tak dokładnie opisałaś Waszą radość.
Jesteśmy z Wami na tej drodze do zdrowia.
Jesteśmy z Wami na tej drodze do zdrowia.
Nie ma to jak łzy radości z samego rana:-) Bubbles pamiętaj,że jesteśmy z Wami i jeśli będziemy w stanie coś jeszcze dla Was zrobić to na pewno zrobimy Pamiętaj,że masz nas i możesz na nas liczyć. Cieszę się,że sprawiłyśmy Wam choć trochę radości a przy okazji i sobie. Buziaki dla Was wszystkich:*
persefona
Bubbles nawet nie wiesz jak my się cieszymy,że wy sie cieszycie:-)
:-)Małymi kroczkami nasza akcja w końcu dobiegła końca i to z pięknym i wzruszającym efektem. Piąteczka od Remika I ddużo pozytywnych fliudków dla was kochani ^^^^^^:-)
:-)Małymi kroczkami nasza akcja w końcu dobiegła końca i to z pięknym i wzruszającym efektem. Piąteczka od Remika I ddużo pozytywnych fliudków dla was kochani ^^^^^^:-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Łzy się w oczach kręcą ... Kochana tyle radości Nam sprawiło przygotowywanie tej niespodzianki a teraz ta radość jest po sto kroć większa po tym jak ją w końcu otrzymaliście! tak te łapki to znak jedności z Wami znak że pokonamy to razem z Naszym wsparciem i siłą ! Buziaki :* :* :*
Nie będę oryginalna, bo też się poryczałam
Bubbles, jeśli tylko w całej tej sytuacji udało nam się sprawić, że choć na krótki momencik zapomnieliście o tych wszystkich przykrościach, to jest to dla nas największe szczęście i cieszymy się, że mogłyśmy Wam dać tą odrobinę radości. Wszystkie jesteśmy z Wami każdego dnia!
Bubbles, jeśli tylko w całej tej sytuacji udało nam się sprawić, że choć na krótki momencik zapomnieliście o tych wszystkich przykrościach, to jest to dla nas największe szczęście i cieszymy się, że mogłyśmy Wam dać tą odrobinę radości. Wszystkie jesteśmy z Wami każdego dnia!
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bubbles po 1 ciesze się że wyniczki są ok.. i że mały ma się dobrze..
na zdjęciach wygląda cudnie .. i wcale nie jest aż taki chudzinek..
słodki maluszek :-)
a na konic chciałam napisac że bardzo się ciesże że nasze wspólne staranie dało wam tyle radości :-)
że Fifi się cieszy , Alex tak samo i że "piateczki" dotarły do malca i wie ze wsyztskie jesteśmy z wami :-)
ciesę się ...
najlepsza wiadomość jaką otrzymałam w ostatnim czasie :*:*:*
na zdjęciach wygląda cudnie .. i wcale nie jest aż taki chudzinek..
słodki maluszek :-)
a na konic chciałam napisac że bardzo się ciesże że nasze wspólne staranie dało wam tyle radości :-)
że Fifi się cieszy , Alex tak samo i że "piateczki" dotarły do malca i wie ze wsyztskie jesteśmy z wami :-)
ciesę się ...
najlepsza wiadomość jaką otrzymałam w ostatnim czasie :*:*:*
Podziel się: