reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Witajcie,
ja tylko na chwilkę, bo obiad mi sie przypali...

kontaktowałam się z Bubbles, wychodzą do domu, biopsja będzie w czwartek, mały cały czas ma cewnik i dostał antybiotyk.

Lepidoptera - dzięki ! kurcze a przecież dopiero piątek nie rozumiem dlaczego to tak wszystko ma wyglądać ale liczę na to że to Filipkowi wyjdzie na zdrowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super, że bubbles wraca z Filipkiem do domku, oby było juz tylko lepiej .

Ja też jakoś nie mogę przestać myśleć o Bubbles i jej Filipku kochanym.

Moja kluska też dzisiaj niesamowicie marudna dlatego dzisiaj jestem na BB jedną nogą, sprawdzam tylko czy są wiadomości od Bubbles i uciekam do kluski. Ale teraz zasnęła i mam nadzieję,że pośpi dłużej bo ewidentnie zmęczona była.

Bubbles, myślami cały czas z Tobą jesteśmy i mocno trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej było już wszystko dobrze z Filipkiem.

Nadrobiłam, przeczytałam ,ale nic prócz problemu Bubbles mi w pamięci nie zostało. No może Kamcia, która się "sypie" :-D. też cały czas myślę o małym Filipku, nie wyobrażam sobie co czuje Bubbles patrząc na swoje biedne dziecko. Oby wszystko było już dobrze.

biedny Filipek, trzymamy kciuki z juniorkiem za kolegę.

.
Tym mocniej trzymam kciuki za skarba Bubbles i wszystkie chorujące maluszki

reklama
Do góry