reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

Bubbles jesteśmy z tobą. Szczerze nawet nie mogę sobie wyobrazić tego co w tej chwili przeżywasz. Jesteś dzielną kobietą i dasz sobie radę. Ucałuj Fifiego.

reklama
Dziękuję Bubbles, że masz chwilę do nas zajrzeć, czekam na wszystkie wiadomości niecierpliwie.

Dobrze, że bierzecie udział w tych badaniach (eksperymentalne?) z tego co wiem, Fifi przy całym tym nieszczęściu ma najlepiej rokujące położenie guza i to napawa jeszcze większą nadzieją :tak:

Napisz nam koniecznie jak idzie wprowadzanie obiadków, pewnie będzie zabawnie jak u nas, dzikie miny i plucie ;-)

Rwie się już do siadania? Na zdjęciach wygląda cudnie i wydaje mi się, że urósł? Jakiś taki duży jest :-)

A włosy... nie wiesz, że łysi są przystojniejsi? ;-) Teraz i tak zima idzie, na co komu włosy na zimę, czapy będzie nosił piękne :-p

Bubbles nie przejmuj się tak skutkami ubocznymi chemii... Fakt - to jest przykre,ale zawsze powtarzaj sobie,że jeżeli tylko to ma pomóc,to warto się poświęcić. A włoski na pewno odrosną :tak:
Podziwiam was,że dajecie radę się cycować jeszcze. Zdrówka i pomyślnych badań życzę
I najlepsze życzonka dla Filipka z okazji skończonego 6 miesiąca! :****

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry