reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
Bubbles codziennie o was mysle, dziekuje, ze na bieżąco informujesz nas co u Filipka;* buziaki dla niego i Aleksa:* a jak starszy syn to wszytsko znosi?
Hope
podwójna mama :-)
Dziękuję Bubbles, że masz chwilę do nas zajrzeć, czekam na wszystkie wiadomości niecierpliwie.
Dobrze, że bierzecie udział w tych badaniach (eksperymentalne?) z tego co wiem, Fifi przy całym tym nieszczęściu ma najlepiej rokujące położenie guza i to napawa jeszcze większą nadzieją
Napisz nam koniecznie jak idzie wprowadzanie obiadków, pewnie będzie zabawnie jak u nas, dzikie miny i plucie ;-)
Rwie się już do siadania? Na zdjęciach wygląda cudnie i wydaje mi się, że urósł? Jakiś taki duży jest :-)
A włosy... nie wiesz, że łysi są przystojniejsi? ;-) Teraz i tak zima idzie, na co komu włosy na zimę, czapy będzie nosił piękne
Dobrze, że bierzecie udział w tych badaniach (eksperymentalne?) z tego co wiem, Fifi przy całym tym nieszczęściu ma najlepiej rokujące położenie guza i to napawa jeszcze większą nadzieją
Napisz nam koniecznie jak idzie wprowadzanie obiadków, pewnie będzie zabawnie jak u nas, dzikie miny i plucie ;-)
Rwie się już do siadania? Na zdjęciach wygląda cudnie i wydaje mi się, że urósł? Jakiś taki duży jest :-)
A włosy... nie wiesz, że łysi są przystojniejsi? ;-) Teraz i tak zima idzie, na co komu włosy na zimę, czapy będzie nosił piękne
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Wspaniałe wieści napawające optymizmem i radością :-) na pewno będzie coraz to lepiej i lepiej Nasz mały bohater :*
persefona
Fanka BB :)
Bubbles nie przejmuj się tak skutkami ubocznymi chemii... Fakt - to jest przykre,ale zawsze powtarzaj sobie,że jeżeli tylko to ma pomóc,to warto się poświęcić. A włoski na pewno odrosną
Podziwiam was,że dajecie radę się cycować jeszcze. Zdrówka i pomyślnych badań życzę
I najlepsze życzonka dla Filipka z okazji skończonego 6 miesiąca! :****
Podziwiam was,że dajecie radę się cycować jeszcze. Zdrówka i pomyślnych badań życzę
I najlepsze życzonka dla Filipka z okazji skończonego 6 miesiąca! :****
Ostatnia edycja:
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
buziaczki dla półroczniaka :*
Podziel się: