reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Bubbles dziękujemy za wieści. Śliczny Pysiaczek z Filipcia :) Jaki cudny ma uśmiech. Oby jak najwięcej tego uśmiechu gościło na Waszych buźkach kochani:tak:Będzie dobrze, medycyna stoi już na bardzo wysokim poziomie, więc główka do góry. Maluszek jest dzielny, wszyscy jesteście. Już niedługo wieści będą tylko lepsze, zobaczysz!! Ucałuj swojego Synusia. Ściskam Was mocno!

Maja mój M to samo powiedział.
Bubbles słodki ten Twój Fifi. Pięknie się śmieje aż miło popatrzeć. Mam nadzieję,że faktycznie chemia już działa i i ten wredny guziol się zmniejsza :tak: Buziaki dla Was :*:*:*

Bubbles dziękujemy, że do nas zajrzałaś. Ja podobnie jak dziewczyny już się martwiłam, bo dawno się nie odzywałaś. Dlatego tym bardziej się cieszę, że napisałaś nam i wkleiłaś swojego pięknego promyczka, oczyska ma przekochane. Nie ma dnia, żebym o Was nie myślała. Trzymamy za Was mocno kciuki z Martynką i ściskamy mocno.

Bubbles Fifi jest prześliczny i taki słodziutki, nie moge się na niego napatzreć, na tą jego usmiechniętą buźkę po prostu male cudo.
Cały czas jestem z wami!! Trzymajcie się. buziaczki

reklama
bubbles Filipek jest prześlicznym , silnym i dzielnym maluszkiem.. i napewno uda mu się zwalczyć nowotwór bez większych problemów..
oby już zdjęli cewnik .. i wsyztsko się układałao..
wloski odrosną mocniejsze więc tym się nie przejmuj :-)

a Ty jesteś dzielną mamuską która potrafi stawić czoła problemom..
dobrze że Alexiu idzie do przedszkola.. trochę również Ty odpoczniesz :*
i bedziesz miałą więcej czasu dla Filipka i na zregenerowanie sił...

Do góry