Bubbles czytając Twoją wiadomość dreszcz radości przeszył moje ciało Kochana nie potrafię opisać jak bardzo się cieszę, na takie wieści czekaliśmy wszyscy od początku. Całuję Was mocno, ściska i tulę kochanego Filcia!!!!!
reklama
Matusia
Fanka BB :)
Bubbles, co za radość, jakie emocje! Wreszcie paskud pokonany. Szczęśliwy Fifi, rodzice, rodzeństwo, my ciotki z Majówczątkami, radość nas niesie. Wspaniale się poczułam, a łzy radości płyną strumieniami.
Bubbles
Dziekuje Dziewczynki! :*
Mam dzis jeszcze jeden sukces mojego synka, ktorym chcialam sie podzielic z Wami... Adi zdal egzamin na prawo jazdy! :-)
Stynka bedzie tort i bedzie duuuzo radosci!!! kto moze niech wpada! :-)
Mam dzis jeszcze jeden sukces mojego synka, ktorym chcialam sie podzielic z Wami... Adi zdal egzamin na prawo jazdy! :-)
Stynka bedzie tort i bedzie duuuzo radosci!!! kto moze niech wpada! :-)
Super, super, super, super!!!! Wspaniałe wieści! Kochana Bubbles, tak się cieszę! Tak bardzo wszyscy czekaliśmy na tą wiadomość. Uściskaj mocno Fifolka kochanego, jest taki dzielny! Wszyscy jesteście wspaniali, cudowną masz rodzinę.
I oczywiście gratuluję Adikowi Kolejny krok w dorosłość postawiony
I oczywiście gratuluję Adikowi Kolejny krok w dorosłość postawiony
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jejku jejku jakie cudowne fantastyczne wieści!!!!!! KOCHANI! :* super super! łzy szczęścia i ogromnej radości płyną po policzkach! cała moja rodzinka strasznie się cieszy! Brawo dzielny rycerzyku Bohaterze Nasz najdroższy!
Aga to głównie dzięki Wam- byliście silni i nie poddawaliście się - jesteście wspaniałą rodziną:* :* BRAWO!
Całujemy mocno :*
Gratulacje dla Adiego :*
Aga to głównie dzięki Wam- byliście silni i nie poddawaliście się - jesteście wspaniałą rodziną:* :* BRAWO!
Całujemy mocno :*
Gratulacje dla Adiego :*
reklama
sylwia_
uf...
lepszych wiadomosci nie moglysmy tu dostac. Wspaniale! Ciesze sie razem z cala Twoja rodzina, teraz czekaja was juz tylko szczesliwe dni gorace buziaczki dla Filipka od nas wszystkich!!
iii...Gratulacje dla Adriana!
lepszych wiadomosci nie moglysmy tu dostac. Wspaniale! Ciesze sie razem z cala Twoja rodzina, teraz czekaja was juz tylko szczesliwe dni gorace buziaczki dla Filipka od nas wszystkich!!
iii...Gratulacje dla Adriana!
Podziel się: