reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

reklama
Dziękuję bardzo za zdjęcia! Piękne modelki, dziewczyny jak 18-tki zgrabne a dzieci przekochane :-) do tego pogoda sprzyjała :-) zazdroszczę pełną gębą!

Mam nadzieję, że obecna chemia i leczenie nie będą bardziej uciążliwe, że konieczność podania ograniczy się do minimum.

Całuski dla Filipka w czółko :-*

Bubbles rozplywam sie... serce rosnie a lezka sie kreci w oku! Tak cudownych fotek dawno nie widzialam :))) Pewnie, ze kazda z nas wysciskalaby Was z radoscia!
Dziewczyny prezentujecie sie jak starsze siostry tych malych slodziaczkow :tak::-D

Oby tak dalej z ta chemia, oby lagodnie...
Zycze Wam takze Spokojnych, Milych a przede wszystkim Zdrowych Swiat Wielkiej Nocy - mam nadzieje, ze uda Wam sie jutro na te jajeczka zdazyc przed wyjazdem! Byloby wspaniale!
Buziaki :****

Bubbles dziekujemy z całego serduszka za zdjęcia.
Buzia sama się śmieje na Wasz widok.
Przepiękne Mamunie przępięknych dzieci. Ślicznie wyglądacie, Fifciu, Aleksio i Nadusia zadowoleni, uśmiechnięci.
Mam nadzieje,że kiedyś uda nam sie zorganizowac jakieś spotkanie w duuużym gronie!
Całuje Was kochani życząc spokojnych, pięknych Świąt i łaski Bożej!

Zdjęcia piękne!!! Mamuśki cud miód, dwie laseczki:-). A nad dzieciaczkami rozpływam się. Tak ślicznie, wiosennie u Was.
Bubbles uśmiech na Twojej twarzy cieszy bardzo. Mam nadzieję, że chemia dla Filipka będzie mało uciążliwa. Buziam Was mocno w te uśmiechnięte buźki.

Witam Was wszystkie poswiatecznie!

Bubbles bardzo milo Was zobaczyc z usmiechami na twarzach! Oby ten czas chemii szybko Wam minal, a przyszle Swieta byly o wiele szczesliwsze! Uwazajcie na siebie tymczasem!

dzięki Bubbles za wklejenie fotek, prześliczne mamusie i kochane maluszki:tak: I przede wszystkim jakie roześmiane towarzystwo:-)
Oby to obecne leczenie nie wymęczyło Hipcia i już niedługo mógł odzyskać pełnię sił, trzymamy za to kciukasy z juniorkiem.

reklama
Do góry