reklama
Wiadomości od Bubbles:
Filipek ma biegunkę i bardzo się odparzył. Próbuje znowu siadać i chodzić. Nie zaznają jednak spokoju, wyniki nie są korzystne guza wycieli całkowicie, niestety węzły chłonne jednak są zaatakowane. Czekają na wiadomości o następne badania i leczenie.
Filipek ma biegunkę i bardzo się odparzył. Próbuje znowu siadać i chodzić. Nie zaznają jednak spokoju, wyniki nie są korzystne guza wycieli całkowicie, niestety węzły chłonne jednak są zaatakowane. Czekają na wiadomości o następne badania i leczenie.
P
paulina007
Gość
blubbles myślami nadal z Wami. mimo złych wiadomości jestem pełna nadziei.
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
Tez mam takie wiesci od Agi...Te pierwsze wyniki od patologa to takie wstepne po szybkim zbadaniu pod mikroskopem probki pobranej podczas operacji. Potem oddaje sie je do gruntownego przebadania, farbuja te probki i czekaja na reakcje, to trwa kilka dni i wtedy dopiero mozna z cala pewnoscia cos potwierdzic. To standardowa procedura i niestety oba wyniki moga sie roznic, bo nie wszystko wychodzi od razu. Mam nadzieje, ze cos szybko wymysla - moze brachyterapia tylko tego wezla moze jakas chemia albo terapia protonowa, nie wiem jakie mozliwosci maja tam w Londynie i nie wiem co w takiej sytuacji jest najlepsza opcja dla Filipka, przypuszczam, ze musza miec duze mozliwosci, bo to przeciez jeden z najslynniejszych szpitali w UK! Aga nie poddawaj sie i mysl pozytywnie!!!! Zbierzcie resztki sil, bo druga runda tej walki przed Wami! Sciskam mocno! Walczymy z Wami dalej!
malutka_ja87
Fanka BB :)
podczytuje caly czas Was. Kochani duzo sily!! Maluch jest bardzo dzielny!!!odpoczywajcie i nabierajcie sil do kolejnej bitwy!!!bo wojna wiadomo ze bedzie wygrana!
reklama
Matusia
Fanka BB :)
Ach... brak mi słów. W tym wszystkim pociesza mnie ta myśl, że ten szpital taki dobry jest - niech się dalej wykazują i myślą jak pomóc. Ściskamy Cię Bubbles z całych sił i całujemy malutką pupulkę Fifcia.
Podziel się: