reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Przepraszam, że się wciskam w wątek, ale chciałam napisać tylko tyle, że ja również jestem z małym Filipkiem i jego rodzną myślami. Modlę się by wszytko się udało... sama mam małego półroczniaka. Oby ten ciężki czas był dla Was tylko wspomnieniem.
Trzymam kciuki.

reklama
Bubbles kochana cały czas o Was myślę, mam nadzieję, że u Was wszytsko ok, ze Fifciu czuje się dobrze i operacja przebiegła pomyślnie. Czekam z niecierpliwością na kolejne wiadomości.

Wszystkie tu czekamy z niecierpliwoscia i prawie palpitacja serca.. ale to nijak sie ma do Waszego stresu .. :(
Oby dzisiejszy dzien i operacja naszego Fifcia - najdzielniejszego chlopczyka na swiecie.. chlopczyka swojej najdzielniejszej Mamy!!! byly poczatatkiem czasu spokoju, ulgi i odpoczynku dla calej Waszej rodziny.. o to sie modlimy! Sciskam mocno :*** &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fifi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Przepraszam, że tak się wtrącam. Historię dzielnego Filipka i jego niesamowitej rodziny śledzę od samego początku i bardzo mocno im kibicuję. Wierzę głęboko, że ta straszna choroba wkrótce będzie "tylko" złym wspomnieniem i skończy się cierpienie jakie spadło na maluszka i jego bliskich. Bubbles cały dzień moje myśli, serce i modlitwa są przy Was!!! Niech dzisiejszy dzień będzie w końcu tym, od kiedy zacznie się nowe i lepsze dla Was życie.
Również czekam na wiadomości, na dobre wiadomości!!!

Do góry