reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiadomości o Filipku

Kochane moje, dostalismy maila z Londka, planuja operacje na 8 marca!
Biopsja wykazala zywe komorki Rhabdomyosarcoma (czyli bez zmian, czyli dobrze, ze dali chemie - co ja w ogole musze pisac 'dobrze, ze dali chemie' ech...) guz nie zmalal tez nic a nic...
Mam nadzieje, ze Filciu sie 'podniesie' do 8 marca, w koncu to 4 tygodnie...
Niebawem poznamy dokladny plan operacji.
Ale sie denerwuje, matko!

Adeczka myslalam o Tobie, mialam pytac Dziewczyn czy maja wiesci od Ciebie, ale mam ostatnio mnostwo mysli, ktorych potem nie pamietam, aby zrealizowac. Dzieki, ze sie odezwalas!
Buziaki dla Wszystkich Cioc i Filciu macha raczka 'pa-pa' :)

reklama
Bubbles ty mysl teraz o Filipku i o sobie no i my sie teraz na was skupimy, bo to najwazniejsze, zeby u was wszystko bylo ok.
Ja jakas zagoniona przez ostatnie miesiace, ale Jolek mnie sprowadzila z powrotem.
Zdrowka dla was kochani. Usciskaj Filipka i trzymam za was mocno kciuki. Mysle o was i bede z wami tymi myslami caly czas. Buziaki!!!

Bubles wierzę że wyniki Filipka będą dobre i podczas operacji będzie w dobrej kondycji kciki trzymamy z mężem i Frankiem cały czas&&&&

Wszystkie się tu dernerwujemy wraz z całymi rodzinami ale będzie dobrze 8 marca tuż tuż hmmm to dzień kobiet magiczna data musi się wszystko udać MUSI i UDA SIĘ ogromne buziaki:**** przesyłamy pozytywną energię:tak:

jest już termin!!!! na to wszyscy z niecierpliwością czekaliśmy! w dzień kobiet - no to na bank wszystko będzie dobrze!!!!
Bubbles......nie denerwuj się, dacie radę!!!! Teraz to już z górki :)

aaaa....no i oczywiście buziam Filipcia kochaniutkiego :*****

bubbles super że już data operacji znana :-)
jak ja się ciesze .. to tylko miesiac!!! :*
czekamy i modlimy sie żeby do tego czasu nic się nie zmieniło :-) albo.. żeby było lepiej :-)

Bubbles, w końcu podali termin. Powiem Ci, że w pełni rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale to jeszcze tylko miesiąc i będzie po tym okropnym guzie. Powoli będziecie wracać do normalności. Jesteście bardzo silni i bardzo Was podziwiam. Fifcio miał wielkie szczęście, że trafił na taką dzielną rodzinkę.
Buziaki i niezmiennie wysyłam tony pozytywnej energii :****

Bubbles jest data ... jest data... jejku tchu mi brak... 8 marca spelni sie sila wszystkich tu obecnych kobiet - moc bedzie z Wami :)))
Te cholerne komorki....... niech ta chemia jeszcze je dobije przed operacja.. zeby jak najmniej ich bylo!!
Walczymy dalej!
Buziaki dla Was nasi kochani :***************** i kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&

Bubbles, pomyśleć, że podanie daty operacji może wywołać tak silne emocje u tylu ludzi:) Strasznie się cieszę i zaczynam odkreślać dni w kalendarzu. Zaciskam kciuki, żeby nic niespodziewanego przypadkiem nie wyskoczyło i żeby wszystko się odbyło w terminie. Będzie dobrze, musi być. Buziaki dla Twojej wspaniałej rodzinki i dla naszego największego bohatera!

Bubbles to fantastycznie ze jest juz data, ze lekarze działają ..., teraz trzeba tylko chronić Fifcia przed bakteriami i wirusami żeby sie do tej operacji dobrze trzymał, sił nabrał i żeby wszystko według planu poszło. Czego zycze wam z całego serca. I cały czas fingers crossed. :-******

reklama
bubbles ufff jest data, lekarze działają, my zaciskamy jeszcze bardziej kciuki i czekamy. będzie dobrze kochana, ściskami całuje bardzo mocno!!!! :****

Do góry