reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wesoło nam

reklama
Młody mol wyleciał z szafy na pierwszy a życiu lot. Po powrocie mama go pyta
*I jak ci synku poszło?
*Wspaniale mamo wszyscy na mój widok klaskali!

Zajączek z niedźwiedziem razem idą na imprezę.
- Niedżwiedziu mam prośbe, nie bij mnie jak na imprezie się ochleję, bo szybko mi się urywa film i nie wiem co robię...
Na to niedzwiedź:
- Dobra, ale jak mnie bardzo wkurwisz to się policzymy.
Na drugi dzień zajączek przegląda się w lustrze i widzi, że jest pobity.
- Niedwiedź! Czemu mnie pobiłeś?
- Wytrzymałem jak wyzywałeś mnie od ciulów, wytrzymałem jak wyzywałeś moją matkę od dziwek i jak wyzywałeś mojego ojca od pedałów. Ale nie wytrzymałem jak nasrałeś na środku pokoju, powsadzałeś patyczki i powiedziałeś, że jeżyk śpi z nami!

thumbImage.php
Nowe logo Firefox-a

Christina Aguilera wyraża zainteresowanie kinematografią: To gdzie w tym roku odbędzie się Festiwal Filmowy w Cannes?
Britney Spears planuje dalekie podróże: Muszę udać się zamorskich krajów takich jak... Kanada.
Piosenkarka jest też autorką innego wyróżnionego tekstu: Nigdy nie chciałam jechać do Japonii. Powód jest prosty - nie lubię ryb, a wiem, że tam w Afryce są bardzo popularne.
Zdaje się, że uczęszczała na te same lekcje geografii, co Paris Hilton...
Golfer Greg Norman: Wiele zawdzięczam swoim rodzicom, zwłaszcza mamie i tacie.
Angelina Jolie o przełomowych momentach w życiu:Nie jestem pewna, czy w moim życiu wydarzyło się coś, co można uznać za punkt zwrotny, ale po raz pierwszy uprawiałam seks, gdy miałam 14 lat.
Mariah Carey, nasza faworytka jeśli chodzi o najbardziej idiotyczny tekst, opowiada o afrykańskiej biedzie: Za każdym razem, gdy widzę w telewizji te biedne, wygłodzone dzieci, nie mogę się powstrzymać od płaczu. Też chciałabym być tak chuda, ale bez tych much, brudu i wszechobecnej śmierci.
Linda Evangelista i smutne wyznanie modelki: Nie jestem na diecie. Po prostu nie jem tyle, ile bym chciała.
Jessica Simpson walczy z plotkami: Nie jestem żadną anorektyczką. Pochodzę z Teksasu. Czy ludzie w Teksasie w ogóle chorują na anoreksję? Osobiście nie znam żadnego przypadku.
Brooke Shields podczas wywiadu na temat kampanii antynikotynowej: Palenie zabija. Kiedy nie żyjesz, tracisz bardzo ważną część swojego życia.
Nasza ulubienica, Paris Hilton, nie wie natomiast, co można kupić w popularnej sieci hipermarktów: Co to jest Wal-Mart? Czy sprzedają tam rzeczy do murów i ścian?
David Hasselhoff i jego skromność: Mam świetny gust. To wrodzone.
Alicia Silverstone o filmie, w którym zagrała 13 lat temu: Myślę, że film "Clueless" był bardzo głęboki. Tę głębię widać w jego lekkości. Myślę, że lekkość musi pochodzić z bardzo głębokiego miejsca, jeżeli oczywiście to ma być prawdziwa lekkość.
David Arquette ma swoje przemyślenia na temat teologii: Myślę, że Bóg jest ogromnym wibratorem w niebie... pulsującą siłą niesamowitej energii.
Arnold Schwarzenegger wyraża poparcie dla gejów i lesbijek: Uważam, że homoseksualne małżeństwa to coś, co powinno być zawierane między mężczyzną a kobietą.
I na zakończenie Winona Ryder oraz jej złota myśl: Najlepiej się czuję, gdy jestem szczęśliwa

reklama
Do góry