reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wesoło nam

Przychodzi króliczek do misia i mówi:
- Misiu.. mam do ciebie sprawe.
- No słucham Cię , mów ..
- No bo wiesz... mam fortepian .. i musze go wnieść na 10 piętro w wiezowcu... i sam sobie chyba nie dam rady..
- Pomogę Ci wnieść ten fortepian, jeżeli na każdym piętrze opowiesz mi zarąbisty kawał, taki żebym się posrał ze śmiechu...
Króliczek pomyślał chwile... i zgodził się... Misiu wciąga fortepian...1 piętro, i misiu mówi:
- No teraz opowiedz mi ten kawał...
- No dobra...
i opowiedział misiowi kawał... i misiu posrał się , ze śmiechu... i tak samo było na 2,3,4,5,6,7,8,9 piętrze... Na 10 piętrze misiu bardzo zmęczony i zsapany powiedział:
- No to teraz, na koniec, opowiedz mi najlepszy kawał ze wszystkich...
- Stary, jak Ci opowiem, to nie tylko się zesrasz, ale i zrzygasz i zeszczasz ze śmiechu...
- Ok, wal...
- To nie ta klatka...

reklama
Siedzi żebrak koło dworca i smaruje gównem chleb
Przechodzi Niemiec żebrak mówi:
- Panie zobacz jaka bieda.
I smaruje gównem kromke chleba.
Niemiec rzucił pieniądza.
Przechodzi Rusek żebrak mówi:
Rusek rzucił pieniądz.
Przechodzi Chinczyk.
Chinczyk rzucił pieniądz.
Przechodzi Polak żebrak mówi:
Polak patrzy żebrak smaruje chleb gównem raz, drugi, trzeci i pyta żebraka.
- Jak taka bieda to po co tak grubo smarujesz ? :D

Pewien facet kupił dojarkę do mleka w celach seksualnych. No i przeżywał orgazm za orgazmem aż w końcu chciał dojarkę wyłączyć. Ale się nie da!! Dzwoni więc do producenta:
- Panie kupiłem dojarkę pańskiej firmy ale jak to wyłączyc??!!
- Przede wszystkim gratuluję panu świetnego wyboru...
- PANIE JAK TO WYŁĄCZYĆ??!!
- Tak, no więc.. nasza dojarka jest superinteligentna. Wyłącza się automatycznie po udojeniu 100 litrów mleka...

Do pana Zdzicha Kwiatkowskiego, który od dłuższego czasu nie opłacał rachunków za gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane przez kierownika działu windykacji Zakładu Gazowniczego. Pan Zdzich wziął kartkę papieru, usiadł przy biurku i odpisał co następuje:
Szanowny Panie,
pragnę Pana poinformować, iż raz na miesiąc gdy otrzymuję rentę, zbieram wszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuję trzy, z którymi idę na pocztę i opłacam. Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostaną wykluczone z loterii.

Z poważaniem
Zdzisław Kwiatkowski

:eek::-D:-D:-D

To ja trochę odświeżę wątek :tak:. Poczytałam z nudów złote myśli spływające do moderatorów portalu i*****a.pl i przytoczę kilka :-p:

1.

Pracuje na stacji benzynowej na noce. Zaczalem zmiane,nuda jak (...). Nagle wchodzi koles w czarnym garniturze,czarna koszula, laczki, z neseserem w rece. Bierze jakies wino i zastanawia sie nad wyborem prezerwatyw.Bierze Durexy Extra Safe,podchodzi do kasy w milczeniu, wyciaga stowke, kadzie na ladzie. Daje mu reszte, a tu nagle wpada taka siedemnastka i wola:
"Prosze ksiedza jeszcze chipsy"

3 godziny z szoku wychodzilem...

*************************************************************************************

2.
Wczoraj wyszedłem na stare miasto, a tam pelno dresow pod mariackim Kolega mówi ,ze to nie dresy to nowohutcy mieszkańcy w strojach ludowych

*************************************************************************************
3.
Po co na końcu członka znajduje się dziurka?
Aby mózg właściciela nie zginął z braku tlenu.

4.
Artykuł: Ma 86 żon i 170 dzieci, grozi mu kara śmierci

86 żon to 86 TEŚCIOWYCH!!!!
Chłopina powinien zostać zaliczony do świętych islamskich męczenników!!!

******************************************************************************************************

5.
Odważny facet

stoje na przystanku z moim byłym , nagle jakiś menel wyciąga ze spodni swoją fujarke i do mnie "posmyrasz????"
ja oczy jak pięć złotych , a mój ex - "ty rób co chcesz , ja uciekam"

******************************************************************************************************

0331144955.jpg

reklama
Do góry