reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wesołe Mamuśki

dziewczyny "dowcip z mojego życia wziety.
pisałam Wam ze opóźnia mi się sprzedaż działki. jest to spowodowane tym ze wypis z księgi wieczystej jeszcze się nieuprawomocnił. w związku z tym nie mozemy dotrzymac terminu w jakim zobowiązalismy się dostarczyc wszystkie dokumenty i musimy podpisac aneks przedłużający umowe. Jedyny termin jaki ma Pani notariusz jest w godzinach pracy mojego R. (a że to nowa praca to są problemy ze zwalnianiem itp.) wiec mielismy pomysł ze spiszemy dla mnie upoważnenie i ja dopełnie formalnosci. I wszystko byłoby ok ale...aby spisac upoważnienie do podpisania umowy sprzedażowej potrzebny jest nic innego jak wyczekiwany przez nas wypis z księgi wieczystej hołk!

reklama
Dobre........nie Ma Co

SZKODA MI DZIECI,TEJ GŁUPIEJ BABY,bo co ona osiągnęłą tą aferą................................wstyd i upokorzenie

Na koniec roku kilka kawałow pożyczonych z innych stronek::tak: :tak: :tak: :tak:

Rozmawiają owoce egzotyczne.
- Jestem kiwi. Co każdego ożywi.
- Jestem cytryna. Lubi mnie rodzina.
- Jestem marakuja. Nie wiem, co powiedzieć...

Autentyki:

Synek znajomej (ok. 3-4 lat) często jeździł z ojcem samochodem.
Pewnego dnia jechał z mama autobusem. Gdy autobus ostro
zahamował maluch wyskoczył z tekstem:
"Jak ch...u jeździsz!"

Dziecko pod blokiem (3-4 lata dziewczynka):
- mamaaaaaaa!! maammmmmaa!!
- coo?
- a Michał mnie ciągnie za nogę, mogę mu przyj...ać??

CYTATY Z CZATÓW:

<llio> patrzcie: 'Posłowie PiS nie chcą wpuścić do szkół programu nauki
> udzielania pierwszej pomocy Powód to Jerzy Owsiak.'
> <llio> powariowali
> <jarecki> Owsiak? ten pedofil?
> <llio> głowowałeś na pis?
> <jarecki> tak, a co?
> <llio> sprawdzam zależność pomiędzy ilorazem IQ społeczeństwa a
> poparciem
> dla pis :p
> <jarecki> nie kumam
> <llio> wierze ci

I jeszcze jeden autentyk. List do Bravo Girl czy czegoś w tym stylu, osobiście mnie rozbroił na drobne:tak: :tak: :tak:

Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego
zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego
guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!

reklama
to ja do dzis pamietam list do Bravo gdzie pytało sie o intymne sprawy i pisało o swoich problemach intymnych
mialam wtedy 13 lat ale mnie rozbawiło pewne pytanie

dziewczyna 17lat:
''czy męski penis jest owłosiony?? '' :eek: :eek: :eek: :confused: :confused: :-D :-D :szok: :szok: :szok:
ja mialam 13 lat i jakos wiedziałam.......:cool2: :cool2:

Do góry