Króliczek2610
Fanka BB :)
U mnie 10dpo biel... Więc nawet już nie testuje 23.09 ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10dpo jeszcze wiele kobiet ma negatywne testy - u mnie dziś to taki duch, że nawet nie ma sensu wrzucać fotki, bo i tak praktycznie nic na niej nie widaćU mnie 10dpo biel... Więc nawet już nie testuje 23.09 ...
Też lubię zieloną herbatę. Mój mąż mi kiedyś kupił taką z jaśminem i jak miałam spotkanie online w pracy to mi przyniósł do biurka. Przez 20 minut się zastanawiałam co tak przeraźliwie śmierdzi w tym pokoju, dopóki nie wpadłam na pomysł że to ta zielone herbata z jaśminem. Stary musiał ją więc wypić sam i w dodatku nie w mojej obecności ;-).Dziewczyny czy któraś z Was pije zielona herbatkę? Ja uwielbiam. Wczoraj kupiłam jakaś liściasta z jaśminem. Otworzyłam mmmm cudowny zapach... zalalam woda a tu smród jak nawóz do kwiatków ...mąż się ze mnie nabija że on czuję zapach ziół ewentualnie pokrzyw.... No i nie wiem czy to pokrzywy w tym pudle są czy mi odbiło całkiem
Boje się to pić
Czy Jasmin może w herbacie tak śmierdzieć?
jest taka niepisana zasada, że te zdjęcia tych duchów są tu wstawiane do weryfikacji i wtedy całe grono ekspertów z wątku siada i analizuje
Też lubię zieloną herbatę. Mój mąż mi kiedyś kupił taką z jaśminem i jak miałam spotkanie online w pracy to mi przyniósł do biurka. Przez 20 minut się zastanawiałam co tak przeraźliwie śmierdzi w tym pokoju, dopóki nie wpadłam na pomysł że to ta zielone herbata z jaśminem. Stary musiał ją więc wypić sam i w dodatku nie w mojej obecności ;-).
10dpo jeszcze wiele kobiet ma negatywne testy - u mnie dziś to taki duch, że nawet nie ma sensu wrzucać fotki, bo i tak praktycznie nic na niej nie widać
Ja pierdziele..... to po co ja wczoraj mordowałam męża i siebie? Byliśmy tak zmęczeni, że 5 minut po seksie zasnęłamNo także ten no dziewczyny odpuśćmy i w październiku każda będzie w ciąży
A jak nie to pani doktor następne wizyty dla @Kejcik będzie robiła za darmo
Ja bardzo nie chciałam przez ostatnie 5 lat i nie zaszłam a mogłam chcieć i wyszłoby na to samoNo hit ja też jakiś czas temu usłyszałam od lekarki, że mam sama siebie przekonać, że nie chce tego,bo jest jakiś ośrodek w mózgu, który blokuje ciążę a jak nie będę chciała, to się na pewno uda.
Ja miałam zimą...po dwóch dawkach szczepionki. Lekarz mi nic nie przepisał i brałam po prostu leki na przeziębienie i witaminy. Po czterech dniach przeszło. Ale mnie męczył przede wszystkim katar i łzawiące oczyUjrzałam pierwsze dwie kreski !! Na covid test także bardzo źle się czuję, ale o pracy nie ma mowy. Głowa ciągle boli, pocę się niemiłosiernie, gorączka, dreszcze, katar, kaszel
Pomogło Wam coś wyjść z tego dość szybko?
wpisaneWpiszesz mnie na 30 na testowanie?
Gripex brany zgodnie z ulotką w mocniejszej dawce, neosine forte tabletki i jakiś spray do nosa. Masz węch? Można też plasterek aromactive sobie przykleić na klatę. Ja sobie tak radziłam z tym