reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was pije zielona herbatkę? Ja uwielbiam. Wczoraj kupiłam jakaś liściasta z jaśminem. Otworzyłam mmmm cudowny zapach... zalalam woda a tu smród jak nawóz do kwiatków ...mąż się ze mnie nabija że on czuję zapach ziół ewentualnie pokrzyw.... No i nie wiem czy to pokrzywy w tym pudle są 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ czy mi odbiło całkiem 😔😔😔😔
Boje się to pić 🤣🤣🤣🤣
Czy Jasmin może w herbacie tak śmierdzieć? 🙄🙄🙄
Też lubię zieloną herbatę. Mój mąż mi kiedyś kupił taką z jaśminem i jak miałam spotkanie online w pracy to mi przyniósł do biurka. Przez 20 minut się zastanawiałam co tak przeraźliwie śmierdzi w tym pokoju, dopóki nie wpadłam na pomysł że to ta zielone herbata z jaśminem. Stary musiał ją więc wypić sam i w dodatku nie w mojej obecności ;-).

Też lubię zieloną herbatę. Mój mąż mi kiedyś kupił taką z jaśminem i jak miałam spotkanie online w pracy to mi przyniósł do biurka. Przez 20 minut się zastanawiałam co tak przeraźliwie śmierdzi w tym pokoju, dopóki nie wpadłam na pomysł że to ta zielone herbata z jaśminem. Stary musiał ją więc wypić sam i w dodatku nie w mojej obecności ;-).

No czyli mi nie odbiło 😱😱😱
Dla mnie capi niesowicie 🙂
No ale pije bo szkoda wyrzucić

No także ten no dziewczyny odpuśćmy i w październiku każda będzie w ciąży 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
A jak nie to pani doktor następne wizyty dla @Kejcik będzie robiła za darmo 😆😆😆😆
Ja pierdziele..... to po co ja wczoraj mordowałam męża i siebie? Byliśmy tak zmęczeni, że 5 minut po seksie zasnęłam 🤣
A mogłam po prostu odpuścić!!!

No hit 😳 ja też jakiś czas temu usłyszałam od lekarki, że mam sama siebie przekonać, że nie chce tego,bo jest jakiś ośrodek w mózgu, który blokuje ciążę 😒 a jak nie będę chciała, to się na pewno uda.
Ja bardzo nie chciałam przez ostatnie 5 lat i nie zaszłam 😆 a mogłam chcieć i wyszłoby na to samo 😅
Ujrzałam pierwsze dwie kreski !! Na covid test 😁 także bardzo źle się czuję, ale o pracy nie ma mowy. Głowa ciągle boli, pocę się niemiłosiernie, gorączka, dreszcze, katar, kaszel 😮‍💨
Pomogło Wam coś wyjść z tego dość szybko?
Ja miałam zimą...po dwóch dawkach szczepionki. Lekarz mi nic nie przepisał i brałam po prostu leki na przeziębienie i witaminy. Po czterech dniach przeszło. Ale mnie męczył przede wszystkim katar i łzawiące oczy

reklama
Gripex brany zgodnie z ulotką w mocniejszej dawce, neosine forte tabletki i jakiś spray do nosa. Masz węch? Można też plasterek aromactive sobie przykleić na klatę. Ja sobie tak radziłam z tym :)

Neosine nic nie daje podobno... nie jest nawet przebadanym lekiem, w sensie nie ma żadnych badań na to, ze dziala, także nie polecam

Do góry