Madame JS
Fanka BB :)
Już w domu ;-) Na razie do przodu, a teraz muszę czekać na wieści do środy@Madame JS jak tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już w domu ;-) Na razie do przodu, a teraz muszę czekać na wieści do środy@Madame JS jak tam?
nie robiłam. Miałam mieć robiona drożność, już byłam umówiona, ale zobaczyłam dwie kreski na teście. W szpitalu ordynator wspomniał, że jest „duza szansa” na kolejną cp, jeśli będziemy się starać naturalnie. Od razu sugerował in vitro. Po okresie idę do swojego gina i zobaczymy co będzie sugerował i jaki ma planA robiłaś drożnośc?
A co wtedy będzie wiadomo?Już w domu ;-) Na razie do przodu, a teraz muszę czekać na wieści do środy
Dlatego mimo nieprawidłowości, muszą mieć potwierdzoną diagnozę przez 2 lekarza. Bijące serce w jajowodzie to niepodważalny dowód na to, ze trzeba dzialać szybko. Problem jest, gdy we wczesnym etapie nie mogą jeszcze określić czy ciąża jest nieprawidłowa czy jeszcze na tyle młoda, że może jej być nie widać.Mogą, muszą.
Ciąża pozamaciczna jest bezpośrednim zagrożeniem życia.
Natomiast żeby mogli ją usunąć musi być pewność, że ciąża jest poza macica, a taką pewność można zyskać dopiero w momencie ujawnienia nieprawidłowości na usg, braku pęcherzyka przy odpowiednim poziomie bety lub podczas laparoskopii zwiadowczej jeśli są wskazania.
Jesteś kochana! Dziękuję!A co wtedy będzie wiadomo?
Myślę o Tobie cały czas, ta myśl mi towarzyszyła podczas porannej trasy do labo szłam ze "zdrowaśką"
Ja tak mam, ze 3 dni przed okresem plamie, potem się zaczyna okres. Wg badań prawidłowo spadający progesteron, lekarz wykluczył niedomoge. Kiedyś nie miałam, pojawiło się w lutym tego roku@Harinka Gratulacje, piękna kreska!
Dziewczyny można mi wpisać , wczoraj plamienie, dziś tylko dla potwierdzenia zrobiłam test i biel vizirra, więc pewnie znów bd plamienie, brak i taka karuzela, aż przyjdzie okres za kilka dni.
A czy któraś tak ma, że ma kilka dni przed @ plamienia, brak i dopiero przychodzi @?
To mój drugi cykl taki dziwny, w zeszłym w 28-29dc tak się zaczęło a @ była 32, teraz 26dc i się tak zaczyna . Fakt w tym cyklu 3 tygodnie urlopu intesywnie, później jakieś przeziębienie mnie wzięło, ale z drugiej strony to już 2 taki. Po @ wybioram się do ginekologa bo musimy sprawdzić w ogóle czy owulację się pojawiają, jeszcze we wtorek mam ponowne tsh i wizytę u endo.
Miałam jeden poniżej normy. Tak to wyglada u mnie:I pięknie
Przypomnij proszę - u Ciebie był słaby przyrost na początku prawda?
No my bylismy zmuszeni zabrać dzieci na pogrzeb ostatnio (nastolatek utopił się w Wiśle)... i dzieciaki (12,11lat) od początku były w temacie, bo zaginął i m-c go szukali... mowilam im jak jest, bo to tez przestroga , by dbac o bezpieczeństwo, informowac nas gdzie są, nie wsiadac do auta nieznajomych. Za to 5 latkowi mówiliśmy, o tym, co będzie sie działo, ze idziemy do kościółka, ze będzie msza, bo ...imię...miał wypadek, utonął....i trzeba go pochowac. Zapytał o niego o kilka rzeczy i tyle.Szczególnie, że jest teraz masa książek oswajających dzieci z tematem śmierci. O ile 9 miesięczne dziecko jestem wstanie zrozumieć, że "nie rozumie" to bez jaj 10 latek to jest mega duże, świadome dziecko
Ja to ogólnie lubie seks bez względu na wiek. Raczej chodzi o ten czas i brak *tłumu* w domu, to duzo daje.to u mnie jest odwrotnie, przed 30 miałam dużą ochotę, a po 30 mam mniejszą xD co prawda mam 31 więc może jeszcze ruszy