reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Pamiętaj, że niektóre wieści mówią, że jak babka jest lekko przeziębiona to to sprzyja zaplodnieniu i w ogóle 😁
Ja się tak pocieszam bo w mojej okolicy panuje bostonka 😶😑
A jak Twoje samopoczucie? :)
To fakt, też o tym słyszałam ;-) W moim wypadku to szkiełko laboratoryjne powinno być przeziębione :-D Zapłodnienie jako takie się udało, oby się tylko utrzymało w porządku...
Samopoczucie - fizycznie OK, mentalnie mam żal do świata, ale cóż...

reklama
To fakt, też o tym słyszałam ;-) W moim wypadku to szkiełko laboratoryjne powinno być przeziębione :-D Zapłodnienie jako takie się udało, oby się tylko utrzymało w porządku...
Samopoczucie - fizycznie OK, mentalnie mam żal do świata, ale cóż...
Jak fizycznie ok to dobrze, trzeba być dobrej myśli, JESTEŚ W CIĄŻY 🥰❤️ piłaś już dzisiaj kawę? Wzięłaś witaminy? :) Dużo masz dzisiaj pracy w pracy? :)

Dziewczyny czy to może być jakaś rozwijająca się choroba mam dzisiaj 7 DC i boli strasznie mnie lewy jajnik
U mnie 9 dz cyklu, śluz lepki w kolorze kawy z mlekiem i od 2 dni boli prawy jajnik, aczkolwiek to chwilowe, wczoraj owulak 1 kreska, a na wieczor juz sie pojawila 2 ale jeszcze slaba. A płodne okno zaczynam od dziś lub 2.10... za to temperatura wyzej niz w zeszlym cyklu w tej 1 fazie... chyba nie powinnaś się tym martwić, jesli ból nie jest uporczywy, w okresie starań zauwazamy wiecej niż zwykle.🤷🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
Halo, halo! Nowy nick stara ja (acetylocholina) 😎 Byłam wczoraj ściągnąć szwy i pytam lekarza jak z seksem, bo wszędzie na necie pisze że 3-4tyg odczekać po laparo. A on mówi, że to jest nasza indywidualna kwestia i jeśli mnie nic nie boli i przestałam krwawić to można.. No i ja przestałam krwawić haha i tak mi się chce, że mogę umrzeć jak nie wydupczę męża! Ale się stresuję kurde żeby tam się nic nie stalo.. help!🤯🤣
My wróciliśmy do seksu po ustaniu krwawienie i nie zabezpieczalismy się wcale, odrazu założyłam, ze z ciąża po laparo nie bedzie łatwiej niż przed i tak mija 4 cykl bez efektu. Także seksij się na zdrowie.

U mnie 9 dz cyklu, śluz lepki w kolorze kawy z mlekiem i od 2 dni boli lewy jajnik, aczkolwiek to chwilowe, wczoraj owulaj 2 kreska, a na wieczor juz sie pojawila 2 ale jeszcze slaba. A płodne okno zaczynam od dziś lub 2.10... za to temperatura wyzej niz w zeszlym cyklu w tej 1 fazie... chyba nie powinnaś się tym martwić, jesli ból nie jest uporczywy, w okresie starań zauwazamy wiecej niż zwykle.🤷🤷‍♀️
ja przy owulacji z lewego jajnika mam wyższe wartości temperatur w pierwszej fazie niż przy owulce z prawego 😝 Takie poczyniłam obserwacje 🤣

reklama
Do góry