reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny, a jakie jest wasze zdanie na temat samobadania szyjki macicy? Koleżanka z pracy zarzeka się, że ona sobie ciążę "wymacała" i test robiła dla samego faktu ujrzenia trzech kresek. Ja tego nie ogarniam, chyba mam za krótkie paluszki, bo nie czuję żadnych twardości, otwartości i wysokości...

Dziewczyny, a jakie jest wasze zdanie na temat samobadania szyjki macicy? Koleżanka z pracy zarzeka się, że ona sobie ciążę "wymacała" i test robiła dla samego faktu ujrzenia trzech kresek. Ja tego nie ogarniam, chyba mam za krótkie paluszki, bo nie czuję żadnych twardości, otwartości i wysokości...
Boże, nie wierzę ile człowiek jest w stanie bzdetów wymyślić jak bardzo chce

Boże, nie wierzę ile człowiek jest w stanie bzdetów wymyślić jak bardzo chce
Teoretycznie może i jest to możliwe, według internetów "status" szyjki się zmienia w trakcie cyklu i po zapłodnieniu. Ale te same internety twierdzą, że wymacanie tych zmian to lata praktyki lekarskiej tak naprawdę, więc autentycznie nie wiem, na ile mnie wkręca :p

Teoretycznie może i jest to możliwe, według internetów "status" szyjki się zmienia w trakcie cyklu i po zapłodnieniu. Ale te same internety twierdzą, że wymacanie tych zmian to lata praktyki lekarskiej tak naprawdę, więc autentycznie nie wiem, na ile mnie wkręca :p

Chyba raczej po prostu się zamyka, twardnieje i obniża po owulacji.

reklama
Do góry