reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
ja ze swoim uzależnieniem od testów musze mieć jak najtańsze i najlepiej paski, właśnie żeby tego plastiku tyle nie było :D chociaż w ostatnich miesiącach już nie robię tyle testów, jakieś 2-3 miesięcznie :D
Rozumiem, też pewnie bym taniej kupowała, gdybym ich wiecej potrzebowała. U mnie to 1, maks dwa testy, ale z naciskiem na 1 ;)

Znalazlam juz ale tylko 2 razy, potem bylam na mamuskach, a tamtego juz mi sie nie chce szukac.
1 badanie przed @ 5,48 beta i prog 7,944
2 badanie przed @ 19.66 beta i prog 14,44
Potem prog byl niżej i na koncu 9,5 prog a beta coraz wyzsza... gdu szlam do lekarza w 5 tyg nic nie widzial w macicy, zlecił bete i sugerowal ze owu mogla byc przesunieta, i byla niecale 900 i prog chyba 12 a potem za tydz kazal przyjsc i skierowal dopiero do szpitala bo beta 1500 niecale prog jeszcze ponad 10 i tak mnie przetrzymal do prawie 7 tyg, w szpitalu beta ponad 5 tys prog 9 i juz bilo serce w jajowodzie. Wcześniej nie mialam z czym do szpitala isc, bolu i plamien 0, beta zla i prog na granicy.
Było minęło, pewnie stres zostanie ze mną przy kolejnym razie o ile będzie. Najważniejsze, że dobrze sie skończyło, jestem, żyje i staram sìę.

No i generalnie te dwa badania już sugerują CP 🤷‍♀️

Także to nie beta była problemem a raczej kiepski lekarz. Na tej zasadzie @pluto_nova może napisać, żeby nie badać bety i się bo nie ma czegoś takiego jak ciąża chemiczna, ale ona po prostu zmieniła lekarza

reklama
ja ze swoim uzależnieniem od testów musze mieć jak najtańsze i najlepiej paski, właśnie żeby tego plastiku tyle nie było :D chociaż w ostatnich miesiącach już nie robię tyle testów, jakieś 2-3 miesięcznie :D

Ja mam w domu tez dużo paskowych i tylko jeden clearblue i jeden presense. Te paskowe kosztują grosze a zawsze w razie jakiegoś cienia można zrobić droższy dla pewności. ☺️ A po za tym clearblue kosztują 7€ wiec jeszcze mnie nie porąbało żeby tyle na nie wydawać 😂😂

Do góry