reklama
Mojej córci w wieku paru miesięcy pojawiły się pierwsze ząbki, strasznie marudziła i mieliśmy z mężem duży problem jak jej pomóc. Też czytałam w internecie o tej Camili i wypróbowaliśmy ją. Szczerze polecam, ma naturalne składniki i nie bałam jej się podawać mojemu dziecku. Widać że mała lepiej znosiła wyżynające się ząbki
a to wtedy Camilia super daje sobie radea nie trzeba sie martwic o bezpieczenstwo dziecka, bo Camilia jest w 100% naturalna
![]()
To prawda, po tej aferze z lidokainą która okazała się niebezpieczna uważnie sprawdzałam skład każdego preparatu na ząbkowanie... Wolę dmuchać na zimne niż potem mieć z córeczką problem
reklama
też mam hopla na punkcie sprawdzania składów różnych produktów. Bez różnicy czy to jedzenie czy leki zawszę patrzę na skład. Co do camilii to moja znajoma ją miała i chwaliła.
Dokładnie, warto tak robić, bo teraz często faszerują produkty szkodliwymi subsatncjami, zarówno w jedzeniu, kosmetykach i właśnie w lekach. Preparat poleca wszystkim młodym mamom, mojej córeczce pomógł, a pewnie nie wypróbowałabym go gdyby nie był sprawdzony i polecany przez inne osoby...