reklama
victoria33
Fanka BB :)
Druga kreska prześwituje więc to może być wczesna ciąża. Najlepiej wykonaj badanie bety, które da Ci 100% odpowiedź
Wczoraj zrobiłam betę było 2,3 a dziś również poszłam i mam wynik 5,1Druga kreska prześwituje więc to może być wczesna ciąża. Najlepiej wykonaj badanie bety, które da Ci 100% odpowiedź
Można twierdzić, że zaczyna się coś tam rozwijać?
Madame83
Ależ Ci się udało wyłapać! Dobrze kojarzę, że to Ty wczoraj pisałaś o wyniku 2,3, ale bez znaczka < >?Wczoraj zrobiłam betę było 2,3 a dziś również poszłam i mam wynik 5,1
Nelka85
Jest 5 więc rośnie. Powtórz w poniedziałekWczoraj zrobiłam betę było 2,3 a dziś również poszłam i mam wynik 5,1
Tak tak nie dawała mi spokoju ta druga linia ma tescie i z czystej ciekawości poszłam dziś zrobić drugi raz...Ależ Ci się udało wyłapać! Dobrze kojarzę, że to Ty wczoraj pisałaś o wyniku 2,3, ale bez znaczka < >?
Zdziwiłam się tylko, bo tydzien temu powinnam dostać @ i myślałam, że na tym etapie beta powinna być znacznie wyższa aczkolwiek od jakiegoś czasu miałam wszystko rozregulowane a ta rosnąca beta nie daje mi spokoju i biję się z myślami czy to wychodzi na ciążę, czy jednak nie ...
Lady Loka
No powinna być wyższa. Pytanie tylko, czy kontrolowałas, kiedy masz owulację. Albo kiedy był ostatni seks, żeby był jakiś punkt odniesienia.Zdziwiłam się tylko, bo tydzien temu powinnam dostać @ i myślałam, że na tym etapie beta powinna być znacznie wyższa aczkolwiek od jakiegoś czasu miałam wszystko rozregulowane a ta rosnąca beta nie daje mi spokoju i biję się z myślami czy to wychodzi na ciążę, czy jednak nie ...
reklama
Zdziwiłam się tylko, bo tydzien temu powinnam dostać @ i myślałam, że na tym etapie beta powinna być znacznie wyższa aczkolwiek od jakiegoś czasu miałam wszystko rozregulowane a ta rosnąca beta nie daje mi spokoju i biję się z myślami czy to wychodzi na ciążę, czy jednak nie ...
Mozliwe, ze owulacja byla opozniona.