Lady Loka
Fanka BB :)
A możesz przełozyc na tydzień później? Nic w poniedzialek nie zobaczy.Matko ja nie wiem w jakim świecie żyję. Wizyta w poniedziałek... dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz przełozyc na tydzień później? Nic w poniedzialek nie zobaczy.Matko ja nie wiem w jakim świecie żyję. Wizyta w poniedziałek... dziekuje
Właśnie prosił przyjść szybko, żeby zobaczyć czy wszystko ok i chce mi wypisać luteine na wszelki wypadek ze względu na poronione ciąże. Przy córeczce od razu brałam i teraz powiedział żebym się zgłosiła. Tym bardziej że w listopadzie miałam coś w jajowodzie. Myśleli, że to ciąża, ale to była jakaś skrzeplina. Byłam wówczas w szpitalu.A możesz przełozyc na tydzień później? Nic w poniedzialek nie zobaczy.
A progesteron badalas?Właśnie prosił przyjść szybko, żeby zobaczyć czy wszystko ok i chce mi wypisać luteine na wszelki wypadek ze względu na poronione ciąże. Przy córeczce od razu brałam i teraz powiedział żebym się zgłosiła. Tym bardziej że w listopadzie miałam coś w jajowodzie. Myśleli, że to ciąża, ale to była jakaś skrzeplina. Byłam wówczas w szpitalu.
To razem z betą zrób progesteronWłaśnie chyba da mi też skierowanie między innymi na progesteron. I chce zobaczyć przede wszystkim jak tam jajowód bo ciąży nie zobaczymy póki co. Jestem dobrej myśli. Jutro beta i mam nadzieję, że przyrost będzie ok. Jak nie oszaleje z wymyślaniem objawów poronienia to dam znać
Możesz przy becie zrobić też progesteron. Ja tak robiłam. Bardzo wcześnie szlam na betę, bo od pozytywnego testu ciążowego miałam brać hepryne. Pierwszy pozytywny test 6 dni przed spodziewana miesiączka, tego samego dnia pierwszy beta.Właśnie chyba da mi też skierowanie między innymi na progesteron. I chce zobaczyć przede wszystkim jak tam jajowód bo ciąży nie zobaczymy póki co. Jestem dobrej myśli. Jutro beta i mam nadzieję, że przyrost będzie ok. Jak nie oszaleje z wymyślaniem objawów poronienia to dam znać
Jest OK@SmoczyKwiat69 @Nelka85
Mam wyniki:
Beta z 29.02 - 186
Beta z dziś 2.02 - 521
+ Progesteron - 23,71
Chyba wszystko ok. Beta rośnie, nie wiem natomiast czy progesteron ok, bo kompletnie się nie znam. Norm nie miałam podanych jak przy becie…
@SmoczyKwiat69 @Nelka85
Mam wyniki:
Beta z 29.02 - 186
Beta z dziś 2.02 - 521
+ Progesteron - 23,71
Chyba wszystko ok. Beta rośnie, nie wiem natomiast czy progesteron ok, bo kompletnie się nie znam. Norm nie miałam podanych jak przy becie…
Sprawdzałam swoje pierwsze badanie. Mój progesteron wynosił 32 - badanie było robione 11 dni po owulacji.@SmoczyKwiat69 @Nelka85
Mam wyniki:
Beta z 29.02 - 186
Beta z dziś 2.02 - 521
+ Progesteron - 23,71
W poniedziałek lekarz wszystko będzie wiadomo. DziękujęSprawdzałam swoje pierwsze badanie. Mój progesteron wynosił 32 - badanie było robione 11 dni po owulacji.
Lekarz powiedział, że wynik jest ok i nie zapisywał żadnego progesteron.
Nie znam się aż tak na normach, ale z tego co kiedyś czytałam progesteron też ma swoje wyrzuty godzinowe i w pierwszym trymestrze waha się od 11 do 45, także twój jest raczej okej. Aczkolwiek dla pewności zapytałabgm lekarza.