reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

reklama
Dziękuję, jeszcze jakbyście doradzily z tymi dodatkami. Juz troszkę czytać zaczelam..chyba niepotrzebnie na noc hihi.

Ja sie nie znam na dodatkach. Chyba mają wpływ na termoregulacje. Ja po welnie sie drapie. Na lato moze byc dobra z bambusem. Ja wzielam narazie samą bawelne. Musze się doszkolic.
Ale zwaracaj uwage tez na grubość. Dla maluszka lepsza cieńsza.

Na sam początek lili nie kombinuj z dodatkami:) weź zwykłego najprostszego, koniecznie dobrze złamanego pasiaka i najpierw sprawdź czy Ci sie spodoba:) a potem najwyżej kombinuj- bo jak są dodatki, to cena zabójczo rośnie... ;)
U nas "dobra" cena używanego pasiaka to ok 120zl

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Znalazłam sliczna, zielona paskowa z tej nati za 40f.
Widzialam, ze te z dodatkami mają ogromną różnice cenowa. Zwykła np 180 a z innym dodatkiem ponad 400zł.
Tylko tak myślę..juz męża pytalam czy by pocwiczyl i mi Dextera w to powkladal.. W nosidle go nosił bardzo często i w sumie jest Oki..no bo ja raczej nie pouzywam obecnie a wprawę lepiej mieć wcześniej niż później.

Lilith możesz sama ćwiczyć np na większym misiu albo lalce-bobasie o ile jakaś Ci po Judy została:)

Ivi moja nigdy lalkami sie nie bawila. Mało tego, nieznosi lalek do dziś. Ale miski ma dwójką. Nawet o tym sposobie nie pomyślałam.

Lilith to najbezpieczniejszy sposób nauki- potem maluszka wkładasz i tak na czuja, No to takie chucherko ze cieżko sie do tego przygotować wcześniej ;)

Przez was zakochałam sie juz w trzech chustach :(:(

Haha ja Zapomnialam, że to nic nie waży prawie :-) Mój 14kg to odczuwalny mocno.

Tez oglądam a to wcale nie tak dobrze, bo teraz się szykuje na inne wydatki. Niby nie tak dużo ale juz drugie tyle lub nawet nie, dokładam i mam drapak dla kotów a pilnie mi nowy potrzebny.. Wózek tez, fotelik.. A mi się chusty zachciało.. I tak staram się pilnować i tłumaczyć sobie, że później też będą do kupienia..

reklama
Oo musze poczytac temat, bo ja tez przymierzam sie do zakupu chusty. Niestety klatka schodowa waska, samochodu nie mamy, a Wiki do szkoly chodzic musi, wiec musze wymyslic jakis prosty sposob na odprowadzanie jej :)

Do góry