reklama
linka1985
Fanka BB :)
A ja nawet nie wiedziałam że w carfie takie promocje , a na przeciwko mam musze zajrzeć ale znając życie u nas nic nie będzie jak zawsze ..
emalkadream
Martini ja tez nie wiem komu [emoji5] staram się kupować uniwersalne. Białe szare zielone niebieskie. Tylko moja mama uważa że będzie dziewczyna reszta obstawiam raczej chłopaka. I mama ciągle dzwoni ze coś pięknego różowego widziała i czy może kupić [emoji4] mówię chcesz to kupuj ewentualnie sama będziesz w tym chodzić [emoji12]
A kupuję już teraz bo jak Popatrzylam w sklepach to ta najmniejsza rozmiarowka jest naprawdę trudno dostępna.
A kupuję już teraz bo jak Popatrzylam w sklepach to ta najmniejsza rozmiarowka jest naprawdę trudno dostępna.
Iza02083
nika2000
Śliczniusie te bodziaki ze zwierzątkami. I w super cenie!!! Oj szkoda, że u nas carrefour'a juz nie ma...
Ja byłam w sobotę w Smyku ale w koncu nic nie kupiłam, bo z tego co mi się podobało nie było rozmiarówki.
Wczoraj zajrzałam do zary, chciałam synkowi jakies koszulki kupic i normalnie pustki. Wyprzedaż sie dopiero zaczęła a juz wszystko wykupione
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja byłam w sobotę w Smyku ale w koncu nic nie kupiłam, bo z tego co mi się podobało nie było rozmiarówki.
Wczoraj zajrzałam do zary, chciałam synkowi jakies koszulki kupic i normalnie pustki. Wyprzedaż sie dopiero zaczęła a juz wszystko wykupione
Ostatnia edycja:
Keejti-93
No dobra chwalę się otulacz Link do: Otulacz Gro-swaddle Woodland Friends - W Roli Mamy
Co prawda dziewczynski ale niech to będzie dobra wróżba na jutro
I bodziaki, jedne spodenki
Na koniec bluzka jak ciazowka dla mamy
Tylko bluzka kosztowała 2zl reszta po 1zl to żal było nie brać
Kupiłam jeszcze fajne zaslonki do pokoiku dla dzieci za 2zl z miękkiego weluru czy co to
Co prawda dziewczynski ale niech to będzie dobra wróżba na jutro
I bodziaki, jedne spodenki
Na koniec bluzka jak ciazowka dla mamy
Tylko bluzka kosztowała 2zl reszta po 1zl to żal było nie brać
Kupiłam jeszcze fajne zaslonki do pokoiku dla dzieci za 2zl z miękkiego weluru czy co to
Załączniki
MartiniM
Taki sprzet znalazlam dzisiaj, wydaje mi sie calkiem , calkiem
Link do: Emjot Hitreec Black&White 3w1 - SPRAWDŹ !!!
Link do: Emjot Hitreec Black&White 3w1 - SPRAWDŹ !!!
emalkadream
Ja to na wózkach się nie znam. Przyglądam się na mieście i przekrój jest wszelkie. Wiem tyle że chce na 4 skretnych kołach z możliwością blokowania.
A takie cudo mi się dziś trafiło w smyku. Przecena z 89 na 45zł. Taki bardzo ciepły polarowy (chyba) pajac. Rozmiar 62
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
A takie cudo mi się dziś trafiło w smyku. Przecena z 89 na 45zł. Taki bardzo ciepły polarowy (chyba) pajac. Rozmiar 62
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
nika2000
Keejti jak za darmo te ubranka, a wyglądają jak nowe.
Emalka śliczniusi misio.
Emalka śliczniusi misio.
Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez się wczoraj troszkę zaopatrzylam w Smyku i Hm a reszte chyba przez nera kupie bo naprawde łatwiej i bezproblemowo.
Dziewczynki a jaka nianie polecacie? Macie jakas sprawdzoną? Jest sens wydawac kaske na nianie z kamerą?
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki a jaka nianie polecacie? Macie jakas sprawdzoną? Jest sens wydawac kaske na nianie z kamerą?
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom