reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

No tak teraz w wieksozsci na krotki rekaw bo niby lato wiec cos fajnego na dlugi rekaw troche gorzej kupic :p Fajnie macie... ja tam nie wiem jeszcze komu mam kupowac :D

reklama
Martini ja tez nie wiem komu [emoji5] staram się kupować uniwersalne. Białe szare zielone niebieskie. Tylko moja mama uważa że będzie dziewczyna reszta obstawiam raczej chłopaka. I mama ciągle dzwoni ze coś pięknego różowego widziała i czy może kupić [emoji4] mówię chcesz to kupuj ewentualnie sama będziesz w tym chodzić [emoji12]

A kupuję już teraz bo jak Popatrzylam w sklepach to ta najmniejsza rozmiarowka jest naprawdę trudno dostępna.

Śliczniusie te bodziaki ze zwierzątkami. I w super cenie!!! Oj szkoda, że u nas carrefour'a juz nie ma...

Ja byłam w sobotę w Smyku ale w koncu nic nie kupiłam, bo z tego co mi się podobało nie było rozmiarówki.

Wczoraj zajrzałam do zary, chciałam synkowi jakies koszulki kupic i normalnie pustki. Wyprzedaż sie dopiero zaczęła a juz wszystko wykupione:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
No dobra chwalę się otulacz Link do: Otulacz Gro-swaddle Woodland Friends - W Roli Mamy
Co prawda dziewczynski ale niech to będzie dobra wróżba na jutro :)
20160628_135915.jpg
20160628_135854.jpg

I bodziaki, jedne spodenki
20160628_135637.jpg

Na koniec bluzka jak ciazowka dla mamy :)
20160628_135709.jpg

Tylko bluzka kosztowała 2zl reszta po 1zl to żal było nie brać ;)
Kupiłam jeszcze fajne zaslonki do pokoiku dla dzieci za 2zl z miękkiego weluru czy co to :)

Załączniki

• 20160628_135915.jpg
    20160628_135915.jpg
    266,7 KB · Wyświetleń: 349
  • 20160628_135854.jpg
    20160628_135854.jpg
    246 KB · Wyświetleń: 362
  • 20160628_135637.jpg
    20160628_135637.jpg
    234,1 KB · Wyświetleń: 349
  • 20160628_135709.jpg
    20160628_135709.jpg
    468,9 KB · Wyświetleń: 358
Ja to na wózkach się nie znam. Przyglądam się na mieście i przekrój jest wszelkie. Wiem tyle że chce na 4 skretnych kołach z możliwością blokowania.

A takie cudo mi się dziś trafiło w smyku. Przecena z 89 na 45zł. Taki bardzo ciepły polarowy (chyba) pajac. Rozmiar 62
1467211384-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Keejti jak za darmo te ubranka, a wyglądają jak nowe.

Emalka śliczniusi misio.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez się wczoraj troszkę zaopatrzylam w Smyku i Hm a reszte chyba przez nera kupie bo naprawde łatwiej i bezproblemowo.
Dziewczynki a jaka nianie polecacie? Macie jakas sprawdzoną? Jest sens wydawac kaske na nianie z kamerą?

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry