reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Ja kupilam na początek Didymos Indio Aurora ale to już ciut wyższa półka cenowa, choć łatwo można potem odsprzedać.
A poza tym to tak jak Ivi pisze.
Z pasiaków to bym brała Little Frog.

8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]

reklama
Joasia - natibaby pasiaki też są niezłe, tylko warto mieć już mocno używany. Jakie chusty masz w domu teraz? ja mam indio rose, little frog cube, natibaby savanna, didymos jakiś gładki.. I mam takie odczucie, że indio nosi się samo (cudownie się dociąga i trzyma na beton), little frog (kupiona nowa, trochę tylko złamana na starszej) jest bardziej miękka.. ale ogólnie wszystkie są czadowe i ratują na zmianę bo młody co chwile którąś zasikuje:p

To chyba biore ta co m bo to jedyna tej firmy u mnie. Boje sie ze nie dam rady tego wiazac no ale zobaczymy

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

No ja też kupiłam Little frog. Podpatrzylam na yt wiązanie podwójny krzyżowy to jakoś dam radem Ale kieszonka czy kangurek to już wyższa szkoła jazdy. Muszę wyczaic jakieś warsztaty z chustowania.

Pola jest już z nami [emoji179][emoji128][emoji480]

Ivi ja mam teraz Indio Aurora (kółka), 2 chusty Tula Migaloo Happy z 60% tencel i 40%bawelna (kołka i długa) , Girasol Bay i Pellicano Fantasja
20160903_190037.jpg

8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]

Załączniki

• 20160903_190037.jpg
    20160903_190037.jpg
    120,3 KB · Wyświetleń: 527
Ojej, ile chust :-) ja się powoli przymierzam do zakupu jakiejś, ale raczej takiej kolekcji nie planuje. :p

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

My mamy jedna natibaby przy Basi jedna mi starczała ale ja ja nosiłam od 6 miesiąca to nie zdarzyło sie jej przesiekać;) na razie jeszcze nie nosze puki co ale Iza mi się taka mała wydaje ;P he he jeszcze jej trochę czasu dam:) ale na pewno bym chciała wcześniej niz Basię :)
Joasia a czemu zrezygnowałaś z Tuli?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A jeszcze takie pytanie mam do tych bardziej chustujacych - jak mamy zwykła nati to jest sens jeszcze inwestować w kółkowa? Dla jakich dzieci ta kółkowa najlepsza i czy w ogóle potrzebna??? Doradźcie proszę :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kółkowa teoretycznie szybsza do wiązania, idealna na wyjScie z samochodu i zaprowadzenie gdzies starszej, ale na dłuższe noszenie podobno słaba. Ja mam same wiązane, do kółek mnie mocno zniechęcano.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry