reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WĄTEK z GRATULACJAMI DLA ROZPAKOWANYCH

no to i ja cos tu naskrobie..
po pierwsza Kaja!!!!!!!Tobie pierwszej ,raz jeszcze ogromne gratulacje!!! :-* Sonia i Fabian Nasze pierwsze lutowo-majowe szkraby:-*

Elajar!! Super!!!Tak sie ciesze i troszke zazdroszcze ze masz juz maluszki przy sobie!! wiedzialam ,ze bedzie dobrze!!GRATULACJE!!!!!!!!

reklama
ja również składam ogromne GRATULACJE!

k.a.j.a. i Elajar jesteście pierwszymi majowymi mamusiami z podwójnymi szczęściami, zatem podwójnie wszystkiego NAJ NAJ:happy:

Kaja tobie życzę przy przeżycia z wcześniakami umacniały was wszystkich w wielkiej miłości każdego dnia!!! niech ta dwójeczka no i córcia będą waszym osobistym zwycięstwem abyście mieli siłę na ciąg dalszy!!!!:-)

Elajar tobie gratuluję siły i odwagi i teraz tylko podwójnie przespanych nocy, podwójnego spokoju i podwójnej radości!!!!!!!!!!!!;-)

k.a.j.i. juz gratulowalam, ale jeszcze raz oficjalnie na watku z gratulacjami: gratuluje i zdrowka dla Was

Elajar- gratuluje wam zdrowych blizniakow, wszystkiego naj naj naj

Wiec i ja dolaczam gratulacje ,Kaja zycze zdrowia maluszka i wszystkiego co naj naj ;-)
Elajar-I tobie Gratki ,,,swietnie ze maluchy sa juz na swiecie ,teraz tylko bedzie lepiej :tak:
niech zdrowo rosna .

reklama
Kaja i Eljar gratuluję Wam podwójnego szczęścia, niech się zdrowo chowają i uśmiechu na Waszych Twarzach codziennie dodają:-D

Do góry