reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek z gratulacjami dla rozpakowanych mam i ich pociech :)

reklama
natis- po długiej i ciężkiej ciąży masz już swoją córeczkę całą i zdrową i jest ponad 3 kg. jak chciałaś:-D, gratuluję i życzę szybkiego powrotu do sił:-)

LENKO WITAJ !!!!!! Natis tak się cieszę !!!!:-D Gratulacje dla rodziców i świeżo upieczonej starszej siostry !!!! No i mam nadzieję , że przestało swędzieć :tak:;-).
Buziaczki i szybkiego powrotu do formy .

Natisku, moje gratulacje, po wielu trudach, wreszcie szczęśliwy i upragniony finał.
Dużo zdrówka dla Was, niech Lenka się zdrowo chowa, a dla Ciebie szybkiego powrotu do formy, bo już i tak swoje przeszłaś i dużo radości z Lenki:-D:-):-D

Natisku ogromne gratulacje dla Ciebie i Lenki za szczęśliwy finał. Niech teraz malutka zdrowo się rozwija, a ty abyś szybko doszła do formy! ;-):-):tak:
Buziaczki od ciotki z bb

Natisku gratulacje. Dużo zdrówka dla was. Tak się cieszę, że masz już maleńką obok siebie. Buziaczki dla was kochane

reklama
NATIS!!!!! GRAAATUUULAAACJEEEE!!!!

Tak się cieszę, po tylu trudach, taka nagroda :):):)

LENKO!!! Witaj na świecie malutka, dzielna dziewczynko!!!:tak::tak::tak:

Do góry