reklama
elifit
Moderatorka
Yy no to ja powtórzę że wychodzi nam drugi ząbek
Na głównym gdzieś uciekło info
Na głównym gdzieś uciekło info
Ostatnia edycja:
kornela123
Fanka BB :)
Mika,Undomiel,Diti gratki dla maluchów siadania i wstawania:-)
Elifit Zuzience gratki z okazji kolejnego zabka,oby wyszedł bezboleśnie....
Elifit Zuzience gratki z okazji kolejnego zabka,oby wyszedł bezboleśnie....
Kasiuchna86
Dziewczyny gratulacje! Oliwia goni wasze dzieci, wprawdzie zębów nie ma ale dziś udało jej się usiąść z czworaka
kornela123
Sokoja brat bliźniak pozazdroscil i tez zaczął pelzac. Dzisiaj caly dywan i kawałek podłogi przepekznal....;-)
Lilla My
Osiem miesięcy temu zaczęłam rodzić. jak ten czas szybko leci
Oto co umie Stworek:
- na czworakach zasuwa jakby miała motorek w tyłeczku
- staje przy czym się da
- próbuje ze stania zejść do parteru (kilka udanych prób), ale najczęściej zaczyna wołać o. pomoc gdy nogi bolą
- gada coraz więcej, krzyczy i gaworzy
- czasami usiądzie, ale generalnie woli czworaki i ruch
- rwie się do wszystkich ekranów (komórki, laptopy, telewizory) i uderza w nie rękami
- stan zębów 0, słownie: zero. Gryzie smoczek z zawzięciem więc może w końcu coś się pojawi
- obiadki i kaszki z owocami je bardzo chętnie regularnie. Dzisiaj "jadła" też chleb z masłem.
- śpi 3x1-2h w ciągu dnia, zazwyczaj dwie godziny po karmieniu i budzi się na jedzenie. Na noc spać idzie ok 8.30. po butelce przytyli się do mnie lub męża, jeszcze gdy nie śpi odkładamy ją do łóżeczka i zasypia.
Oto co umie Stworek:
- na czworakach zasuwa jakby miała motorek w tyłeczku
- staje przy czym się da
- próbuje ze stania zejść do parteru (kilka udanych prób), ale najczęściej zaczyna wołać o. pomoc gdy nogi bolą
- gada coraz więcej, krzyczy i gaworzy
- czasami usiądzie, ale generalnie woli czworaki i ruch
- rwie się do wszystkich ekranów (komórki, laptopy, telewizory) i uderza w nie rękami
- stan zębów 0, słownie: zero. Gryzie smoczek z zawzięciem więc może w końcu coś się pojawi
- obiadki i kaszki z owocami je bardzo chętnie regularnie. Dzisiaj "jadła" też chleb z masłem.
- śpi 3x1-2h w ciągu dnia, zazwyczaj dwie godziny po karmieniu i budzi się na jedzenie. Na noc spać idzie ok 8.30. po butelce przytyli się do mnie lub męża, jeszcze gdy nie śpi odkładamy ją do łóżeczka i zasypia.
reklama
malgorzatkar
Moje dziecko pełza do tyłu....