Bunny86
mama Patryka i Dominika
Nuluska wchodzisz w swój profil następnie w "udziela sie" tam masz wszystko wypisane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A oto chodzi że nie każdy kto zdobędzie wasze zaufanie w internecie jest ok.I nie jestem za tym aby swój nr. telefonu udostępniać nawet dla grona zamkniętego.I to ja chcę decydować kto dostanie mój numer. Jest to rzecz osobista jak majtki. I nie zamierzam zmieniać nr.tel. jak jakiś oszust dostanie go w swoje ręce.A tak się może zdarzyć.a co to znaczy?
przecież dostęp do zamkniętego mają wszystkie dopuszczone
zbyt ogólnie napisalam. DZiał nazywa sie kwestionariusz osobowy ...To rzeczywiście dobry pomysł żeby tam były nasze dane do kontaków, czy zdjęcia nas, naszych dzieci.
Ale zainteresowania?