reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek organizacyjny

oj mamuśki uspokujcie swe szalejące hormony:-) po co te nerwy! no ale może lepiej wyszalejcie się tutaj niż na swoich mężczyznach:tak: w końcu dojdziemy do porozumienia :tak:

reklama
Bunny przeczytalam Twoje 4 podpunkty regulaminu i uwazam, ze sa racjonalne. Rownoczesnie z tego wynika, ze kazda Kwietniowka potencjalnie sie kwalifikuje i pozniej pozostanie przez nia w watku zamknietym bedzie zalezec od tego, czy przestrzega ona zasad regulaminu, czy nie. Czy dobrze to rozumiem? Bo z innych wypowiedzi wynika, ze najpierw trzeba sobie 'zasluzyc' zeby znalezc sie w grupie zamknietej i wtedy dopiero bedzie sie miec szanse przestrzegania tego regulaminu :) Czy bedzie jeszcze osobno regulamin dot. samego zakwalifikowania sie do grupy?

tak zerknęłam na ten "regulamin"
nie mam zamiaru wstawiać swoich zdjęć tak żeby każdy miał do nich dostęp (chyba że na jakimś wątku zamkniętym)
z tego samego powodu nie mam ani fb ani nk, bo niestety wiem jak pewne "zabezpieczenia" obejść
co do danych osobowych... mogę podac tylko i wyłącznie na priwa

dopisane:
chyba że chodzi o zdjęcia brzuszka (ale bez mojej twarzy) to mogę wstawić :tak:

Ostatnia edycja:
Kurcze z tą naszą listą są problemy bo albo są błędy w nikach albo niektórzy się po prostu usunęli z forum i jest bałagan dlatego proponuję posprawdzać swoje niki i jak kogoś nie ma lub coś się nie zgadza proszę pisać PW zaraz wszystko uzupełniam. No i niestety trzeba wybrać drugiego moderatora a więc czekam na wasze propozycje:)
Może Martolinka lub stokrotta?? chyba że któraś bardzo chce??

Dziewczyny,
Stokrotta zgodziła się pomóc Paulusi przy moderowaniu naszego kwietniowego podforum i uważam, że dobrze by było poznać wasze opinie w tym temacie. Co sądzicie, aby drugim moderatorem została Stokrotta? Czekam na liczny odzew, ponieważ jesteśmy grupą kwietniówek i każda powinna móc się wypowiedzieć :)

Afiliacja-masz racje, kazdy sie powinien wypowiedziec ale np. ja nie mam pojecia kto sie nadaje a kto nie, bo w sumie to krotko sie znamy :-) Mysle ze jak ktos jest chetny poswiecic swoj czas za darmo i cos tu "sprzatac" to trzeba go brac i sie cieszyc :-)

Dziewczyny- śmiało piszcie co myślicie. Ja naprawdę mam świadomość mojego niewielkiego stażu na BB oraz małego doświadczenia ,w zwązku z czym nie każdemu mogę pasować na moderatora. Obiecuję nie gniewać się za żadne opinie. Nawet te najbardziej krytyczne. Na BB zostanę niezależnie od tego co kto napisze, z resztą od tego jest forum, żeby dyskutować i żeby każda mogła wyrazić swoje opinie zarówno pozytywne jak i negatywne.:tak:

Stokrotta-ja nie mialam na mysli ze Ty masz krotki staz tylko ze ja mam krotki staz w tym watku i nie znam jeszcze tak dobrze wszystkich, raczej jestem na etapie poznawania :-) wiec nie potrafie wytypowac osoby, ktora sie nadaje :-) Dlatego uwazam ze jak chcesz porzadkowac watki to trzeba sie tylko cieszyc i Cie zachecac. Milego weekendu :)

Izka ja kochana nie mialam na myśli Ciebie. Twój post odebrałam jako opinię raczej pozytywną, chodzilo mi o to, żeby ogolnie wszystkim napisać, że zrozumiem każdą opinie, bo wiem, że komuś może być głupio wyrazic się krytycznie o mojej kandydaturze biorąc pod uwage fakt, że ja za chwilę to przeczytam. Chodziło mi o to , aby inne dziewczyny wypowiedziały się uczciwie.

reklama
Do góry