Bunny86
mama Patryka i Dominika
To co Afiliacja napisała ma dużo sensu.
Teraz pytanie czy wszystkim to odpowiada?
Teraz pytanie czy wszystkim to odpowiada?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do danych kontaktowych dostęp tylko admin i to by było fajne.U nas można by zamknięte zrobić fotki i filmiki oraz wizyty u lekarza i dolegliwości a ogólne pogaduszki otwarte.Powiem WAm , ze nie do końca rozumiem cale zamieszania z wątkiem zamknietym . w "listopadzie 2009" mamy taki watek i zamieszczone sa dane kontaktowe do dziewczyn , tzw.kwestionariusz , w którym czytamy o zainteresowaniach , ulubionych ksiazkach itp, jest rowniez watek ze zdjeciami dla dziewczyn które nie chca umieszczac zdjec na watku otwartym.Wszystkie tematy poruszamy na watku otwartym .
Mnie tam wszystkie punkty które wypisała Bunny pasują, ale z twoim pomysłem Paulusia nie mogę się zgodzić. Bo część z was ma już dużo postów na koncie bo jest dłużej na bb z racji starszych dzieci, aniołków czy staranek. Ja trafiłam na wątek kwietniówek prawie na samym początku, udzielam się a ile mam postów?Skoro nie możemy znaleźć porozumienia to może zrobimy tak że głównym kryterium będzie ilość postów u nas na lutym było 200 i wtedy zapraszamy na zamknięty i problem z głowy?? Co wy na to??
To rzeczywiście dobry pomysł żeby tam były nasze dane do kontaków, czy zdjęcia nas, naszych dzieci.Powiem WAm , ze nie do końca rozumiem cale zamieszania z wątkiem zamknietym . w "listopadzie 2009" mamy taki watek i zamieszczone sa dane kontaktowe do dziewczyn , tzw.kwestionariusz , w którym czytamy o zainteresowaniach , ulubionych ksiazkach itp, jest rowniez watek ze zdjeciami dla dziewczyn które nie chca umieszczac zdjec na watku otwartym.Wszystkie tematy poruszamy na watku otwartym .
a co to znaczy?A do danych kontaktowych dostęp tylko admin