reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

A ja uwielbiam rurki i legginsy:-D:tak:- strrrrasznie sie cieszyłam,jak wróciły :happy2::tak:.
Nat,przeciez nie musisz iść w sukience- eleganckie letnie spodnie+ jakas bardziej "strojna" góra i spokojnie wystarczy- przeciez to nie Twoje wesele:-D:confused:,o ile się dobrze domyslam?Ja nie bardzo sie znam,ale Dziewczyny na pewno cos fajnego doradzą...

reklama
Natolin w 100% zgadzam się z Happybeti. Na twoim miejscu olałabym sukienkę i poszła w eleganckich spodniach + coś ładnego na górę. Wolałabym tak się ubrać niż męczyć na siłę w sukience. Przecież nie jest powiedziane, że na weselu należy mieć na sobie sukienkę :-)

Natuś moim skromnym zdaniem na weselu masz się dobrze bawić a żeby tak się stało musi ci być wygodnie. Poza tym i tak każdy będzie ubrany inaczej- w sukni balowej, letniej sukience, garsonce, więc ładne eleganckie spodnie wcale nie będą się wyróżniały. Na moim weselu, tym pierwszym :-), koleżanka też była w spodniach i nikt na to nie zwracał uwagi. Ona podobnie jak ty nie uznaje sukienek i podejrzewam, że nawet na swój ślub nie ubrałaby sukienki :-) Zresztą być może spodnie miał ktoś jeszcze, ale nie zwracałam uwagi na ubiór ludzi, więc nie wiem.

Natolin zgadzam się z dziewczynami. Nie lubisz sukienek to idź w spodniach. Teraz to jest ogromny wybór wszystkiego i już nie powinno nikogo dziwić, że w spodniach się jest na weselu (przynajmniej jeśli chodzi o nasze pokolenie, bo z babciami to różnie bywa). Niczym się nie przejmuj. Ubierz się tak jak Ci będzie wygodnie, tak żeby się dobrze czuć i baw się dobrze.

właśnie laski muszę kupić jakieś legginsy, szukałam u nas w GW ale nie ma nic ciekawego, może jakaś kupowała na allegro i coś poleci, mi się podobają te w kwiatki ale nie widać jakie są gatunkowo.

Nat spodnie + gorset = weselne cudo :-)

Strip
pokaż, pokaż :-)

kroma
a jakie "te w kwiatki" ? daj linka ocenimy ;-)

Dorisku ciężko mi coś wymyślić bo nie wiem jakie lubisz kolory, fasony..z ramiączkami czy bez, dopasowana, w literę A, szyfonowa czy satynowa, typowo weselna czy skromna princeska....itp.

tu mam kilka propozycji ;-)

sukienkamonsoonzt4.jpgsukienka-weselna-pastelowa-1.jpg40km_beowa_sukienka1_top.jpgd0b2fe27001efa694be704bc.jpgd6_500x640.jpg1b7ef6e2001cd40f4bc62133.jpg945d7e9b000d9e124bc62136.jpg

a w tej sie zakochałam :-D ach gdybym miała naście lat :-)

2422DC8B.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry