reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek modowy

Strip przez Ciebie zachciało mi się blondu na głowie :) Też miałam już wszystkie kolory od czarnego, po fiolet, czerwony, rudy, blond i teraz czekoladowy. Wracam do blondu, postanowiłam :) Uwielbiam szaleć z kolorami i długościami - włosy odrosną :)
Rozjaśniałaś ostatnio włosy, prawda? Jakiego rozjaśniacza użyłaś?

reklama
jesli finanse pozwalaja idz do fryzjera. jak robilam sama nigdy mi ladne nei wyszly... fryzjerzystkim Ci rowno przede wszystkim zrobi uzyje tonera zeby zniwelowac zolte tony, no i nie zniszczy az tak czaszki... bo maja rozne fane maski na wlosy rozjasniane. no i nie wyjdzie ci jajo na glowie tylko fajny chlodny kolorek. w domu rozjasnialam tylko do sredniego cieplego blondu.

MONI: dokladnie tak jak pisze STRIP. Jeżeli chcesz zejść z czekolady do blondów to tylko u fryzjera, bo inaczej spalisz sobie włosy plus uzyskasz albo żólty albo zielonkawy odcień (swojego czasu miałam z fryzjerstwem trochę wspólnego, stąd to mądrowanie się). Potem możesz już sama kombinować ale za pierwszym razem nie radzę...

Ja przez całe liceum i początek studiów miałam długie, ciemne włosy (naturalne- ciemny blond). Potem mi się odmieniło na pasemka, balejaże, itp. No i skracałam na różne długości, chociaż całkiem króciutko nigdy nie miałam.

w życiu chyba nie miałam rurek ;-)

Też nie miałam. Ostatnio nawet mierzyłam jedne, ale uwielbiam spodnie do samej ziemi i jakoś nie mogłam się przekonać do czegoś co nie bardzo może być tej długości. Zdecydowanie preferuję klasyczny krój. Dzisiaj przyszły jeansy zakupione w ubiegłym tygodniu na allegro- są dobre!!!! Cieszę się, choć kosztowały niecałe 9 zł, więc w razie czego nie płakałabym :-) Z rozpędu wczoraj kupiłam nowe Levisy za jedyne 15zł. Uwielbiam takie zakupy :-D

ja piernicze ile sie tu ostatnio dzieje :-)(a mnie nie bylo)
strip i ida ale jestescie dżagi!!!!
No i strip fajnie ,ze tak próbowalas wszystkiego na glowie. Ja taka nudna - always black :-(
sheeney zarąbiste butki
sarisa trampencje eeeexxxtra!!!

Dziewczyny błagam !!!!! pomóżcie!!!!
w czerwcu idę na wesele . I nie mam pomysłu na kieckę! Help! wrzućcie jakies swoje pomysły. Plissss!!!!

Uhm, dokładnie. Natolin obawiałam się tych zakupów, bo wymiary mam nieco inne niż przed ciążą. Na szczęście w jednym przypadku niepotrzebnie a w drugim- okaże się w przyszłym tygodniu. Co lepsze w obu przypadkach wcale nie patrzyłam na dokładny pomiar, tylko strzełam w rozmiarówkę :-)

doris, ja w niedziele ide na wesele, może wrzuce jakieś fotki to coś cie zainspiruje ;-) Motyw przewodni to róż z fioletem, wszystko dopasowane do mojego nowego nabytku czyli bucików :-)

Ja też przerobiłam wszystko na głowie jeśli chodzi o kolor, bo długość zawsze do ramion albo do pasa, nigdy krocej. A kolorki, to w liceum czarny, granat, ciemny brąz, a jak teraz oglądam fotki to sobie myśle ... koszmar ;) potem troche burgund, rubina, generalnie wiśnie i czerwienie, z róznym skutkiem a od kilku ostatnich lat z umiłowaniem blond, ale raczej taki ciepły słoneczny niż jakaś platyna ;)

reklama
Do góry