reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

reklama
Alicja jakoś nie wyobrażam sobie ciebie z tatu, a może jakbym ja całe łydki pokryłą to nie musiała bym popękanych pajączków likwidować :-)

Ala przypominam,że ja też twojego "lędźwiowego"tatoo nie widziałam:tak:;-)

strip śliczne buty...

Wiecie co? Zmierzyłam sobie swoją stopę,czyli odrysowałam ją na kartce. I co? 22,5 cm...I gdzie ja mam takie ładne buty kupować?Strip ty "siedzisz" w tych sprawach. Jak rzuci ci sie w oczy coś,to daj znać. Tylko nie open toe:no:

emiś, proszę bardzo: nie wiem co w twoim guście, więc lecę na ślepo;-)
CZERWONE RED SZPILKI LAKIEROWANE LAKIERKI 35 (2253956663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NOWOŚĆ CZÓŁENKA BLANIC HIT 2012 35 (2262148599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GOGO sexi PLATFORMY, KLAMRA, SZPILKI 12 CM 37 (2262897031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CZARNE CZÓŁENKA PLATFORMA 36 (2277283529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KARMELOWO-CZARNE CZÓŁENKA 35 ZAMSZOWE CAMEL CZARNE (2215392016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Botki kalosze na szpilce rozm. 36 (12) (2268132723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Czerwone szpilki z platformą R. 35 (2260449456) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Salon_Anka NAJMODNIEJSZE PLATFORMA (3368Dblu) - 35 (2259952532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie wiem co ci wpadnie oko, jeśli w ogóle z czymś trafiłam, ale to tak bardziej coby ci udowodnić, że nie musisz słonko płakać bo i na twoją tyci nóżkę jest spory wybór:-)(spory, tylko nie rozumiem czemu 3/4 takich butków jest czerwonych:eek:)
a teraz zapraszam do mnie bo nie wyrobię się ze sprzątaniem pewnie:-D

Emilia te niebieskie są super i cię w nich widzę.
Strip- ja myślałam o podobnych ostatnio butach czy nie zaryzykować i nie kupić, mam jedne 8 cm ale obcas jest troszkę grubszy i fajnie się w nich chodzi, a drugie mam różowe i szpila i mam już problem. No ale jak giry zrobię to muszę sobie chociaż łydkę odsłonić i pokazać na szpilkach koniecznie.

Idaaaa dziękiiiiii:tak::-). Kurczę,rzeczywiście wybór spory. I chyba najbardziejsze są te niebieskie(kroma:tak:) Jeszcze te karmelowe są fajne. Ale niebieskie to dla mnie nr 1.
Aha, i przy najbliższej okazji wysprzątam ci co tam chcesz:tak:. A ty będziesz z dziećmi sie bawić:-)

reklama
Idaaaa dziękiiiiii:tak::-). Kurczę,rzeczywiście wybór spory. I chyba najbardziejsze są te niebieskie(kroma:tak:) Jeszcze te karmelowe są fajne. Ale niebieskie to dla mnie nr 1.
Aha, i przy najbliższej okazji wysprzątam ci co tam chcesz:tak:. A ty będziesz z dziećmi sie bawić:-)

Emiś, to ja już wolę sprzątać;-)a ty w tym czasie ogarniesz nasze dwie znudzone wszystkim marudki:rofl2::-D
Kaniuś, a tobie, słońce, co poszukać?:-D:-D:-D

Do góry