reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek modowy

reklama
moje lędźwie :-D

/nie ma nie ma nie ma/

mi bardzo się podobają tatuaże :-p a faceci z tattoo to już w ogóle :rofl: ten robiłam razem z moim byłym, ona miał el biomechaniki..
nie wyobrażam sobie żebym miała go kiedykolwiek usunąć, serio moge być 80 letnią babunią z cichym sekretem nad tyłkiem który przypominac mi bedzie lata młodzieńcze :-p :-D bardzo się bałam że mi się mój porozciąga przez ciążę, na szczęście ani drgnął ;-) chciałabym do niego w przyszłości jeszcze coś dodać, może jakąś japońską gałąź kwitnącej wiśni, dawno ten temat porzuciłam... achh... no i teraz myśleć bedę :-p

Ostatnia edycja:
ALICJA nooo :-) uwielbiam takie kobiece motywy! ja na lędźwiach kiedyś kiedyś chciałam ale pomysł poszedł się bujać właśnie ze względu na strach o skutki pociążowe, z tym że widzę, że niepotrzebnie się martwiłam. A jakiś motyw gałęzi japońskiej byłby do tego idealny ale ciii bo zaczniesz gdybać i o :-p;-)

No i sie nie zalapalam na maquckowy tatoo:(
a szkoda, bo po tym co tu czytam, jeszcze bardziej ciekawa jestem
Alicja- jakby to ujac, ten tatoo bardzo "twoj "jest. To znaczy poasuje do mojego wyobrazenia o Tobie idealnie:))

maquc- dziekuje:**
Nie wiem, dlaczego bylam pewna ze bedzie kolorowy:?
Choc sama bym sobie takiego nie strzelila, to szczerze mowiac bardzxo mi sie podoba, jest orginalny i dobrze zrobiony. Bolalo?

Nie, to nie boli wbrew pozorom a raczej jest bardzo "upierdliwe", bo szczypie nieprzyjemnie ;-) Ja jakoś nie pałam miłością do kolorowych tatuaży, aczkolwiek na kimś bardzo mi się podobają.

IDA powiem tak - normalnie byłoby to coś ok 400zł sądzę ale że to dobry znajomy mojego męża to nawet połowy nie zapłaciłam ;-)

reklama
makuc super że Wam sie udało go zrobić po kosztach :tak: naprawde super tattooo :-) !
mi robił nasz dobry znajomy i zapłaciłam dosłownie grosze, poprosiłam go żeby wszystko było w jeden dzień więc męczył mnie 5h, najwięcej mu zeszło z cieniowaniem włosów i skrzydeł bo sam kontur to migiem zrobił. Co do bólu to mnie akurat bolało, ale to też wszystko zależy od miejsca gdzie robi się tatuaż bo jak mi cieniował to był ból podobny do depilacji depilatorem ;-) ale jak robił na kości to bolało porządnie ale dało się znieść. Jak kobieta chce to każdy ból wytrzyma ;-) mój były robił na karku to jego bardzo bolało, w ogóle ten nasz kumpel mówił że najbardziej boli w okolicach kręgosłupa i na stopach.

Do góry